Skip to main content

De zomer is een heerlijk seizoen. Een periode met mooi weer en stralende zon. Daar wil je van genieten. En dat is goed! De zon zorgt niet alleen voor een goed humeur en gezond tintje maar geeft je lichaam ook vitamine D. Maar alle voordelen hebben hun nadelen want (te) veel zon kan ook schadelijk zijn voor je huid. Dat we de huid moeten beschermen met een SPF spreekt voor zich. Dat is een must! Van de zon genieten en je huid in conditie houden is lastig maar niet onmogelijk!

Huidschade herstellen

Wanneer je meer tijd buiten doorbrengt, wordt de huid blootgesteld aan zon en meer verontreinigende stoffen en andere omgevingsfactoren die huidschade veroorzaken. Maar ook als je veel achter glas zit zoals in de auto of op kantoor loop je huidschade op. Glas houdt wel een groot deel van UVB-straling tegen, maar niet de schadelijke UVA-straling. Deze straling zorgt voor huidveroudering en ontwikkeling van huidkanker.

Gelukkig zijn er veel natuurlijke actieve ingrediënten die op de huidcellen inwerken en de huid helpen herstellen. Bij ABYSK gebruiken we bijvoorbeeld plantenstamcellen die de huid beschermen tegen UVA-schade en regeneratie bevordert.

Abysk Facial Balm is rijk aan zuivere plantenstamcellen en natuurlijke antioxidanten die helpen bij het herstellen van beschadigde huidcellen.

Naar Facial Balm

Flinke dosis antioxidanten

Antioxidanten verminderen ontstekingen, neutraliseren schadelijke vrije radicalen en herstellen de huid. Ondersteun de huid door een flinke dosis antioxidanten toe te voegen, zowel in je voeding als in huidverzorging. Door bijvoorbeeld bessen (één van de krachtigste antioxidanten) te eten help je het microbioom in de darmen te verbeteren. Een goede darmflora is belangrijk voor een mooie gezonde huid. Daarnaast zitten in onze producten natuurlijke antioxidanten die de huid ondersteunen. Lees hier meer over antioxidanten.

Abysk Facial Oil zit boordevol natuurlijke antioxidanten zoals o.a. bosbessen. Antioxidanten spelen een belangrijke rol bij het vertragen van het verouderingsproces.

Naar Facial Oil

Een beetje verbrand?

Je hebt je goed ingesmeerd en toch is de huid rood geworden of misschien wel een beetje verbrand. De huid voelt trekkerig aan, ze is gedehydrateerd. Wat nu? Kalmeren, hydrateren en herstellen met een aftersun.

Abysk Body Care is een rijke body butter die de huid kalmeert, roodheid verminderd en zorgt voor directe hydratatie. Ook geschikt voor de extreem droge huid in het gezicht.

Naar Body Care

TIPS

 • Kies lichte huidverzorging
  Kies in plaats van een zware crème een lichtere of gebruik Facial Pure, een niet comedogene huidolie. Dat wil zeggen dat deze olie geen puistjes veroorzaken of eraan bijdragen. De huid heeft voeding nodig om de beschermende barrière van de huid te helpen versterken. Naar Facial Pure. 
 • Handen en lippen
  Ja, je lippen kunnen verbranden door de zon. Het gezicht en lichaam smeren we wel in met een SPF maar vaak worden de lippen en handen vergeten. Sla ze niet over. Pigmentplekjes op handen is niet helemaal te voorkomen naar mate je ouder wordt, maar insmeren helpt zeker bij het vertragen. Ben je onderweg? Hydrateer tussendoor dan met de oog- en liproller. Eén keertje rollen en ‘klop’ zachtjes in de lippen. Gebruik ‘m ook als SOS-roller voor droge plekjes in het gezicht of handen. Dat wil ik!
 • Dagelijkse reiniging
  Sla de dagelijkse reiniging nooit over. Ook al gebruik je geen make-up, vuil, zweet en SPF verzamelen zich op de huid. Was je gezicht met een milde reiniger die de huid schoonmaakt en tegelijkertijd hydrateert. Bekijk gezichtsreiniger.
 • Spuit geen parfum
  Spuit geen parfum in je hals, achter de oren of elders op het lichaam. Dit kan, in combinatie met zonlicht zorgen voor meer pigment in de huid. Geurstoffen geven een verhoogde kans op irritatie van de huid. Spuit parfum liever op kleding i.p.v. op je huid.
 • Koel en droog bewaren
  Houd onze natuurlijke producten uit de buurt van direct zonlicht en een warme badkamer. Net zoals je vers voedsel niet in direct zonlicht zou laten staan, wil je je huidverzorging ook niet in de hitte laten staan. Bewaar de producten op een donkere, koele plek.

green and clean
✔︎ Clean Beauty skincare
dutch beauty award
✔︎ Dutch Beauty Award
cosmos approved
✔︎  EcoCert gecertificeerd
nature
✔︎ NaTrue Label
allergy certified
✔︎ Allergy Certified

Heb je een specifieke vraag over jouw huid?

ABYSK voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.
Laat je dus gerust adviseren. Neem contact op!

FOLLOW US @ABYSK voor musthave beautytips & tricks!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image