Skip to main content

Ben jij op zoek naar 100% natuurlijke huidverzorging die écht wat doet, zónder troep erin die je huid irriteren of zelfs schadelijk zijn voor je gezondheid of planeet? Je huid verdient de beste verzorging, toch? Dan zit je hier goed want vanuit deze gedachte is ABYSK ontwikkeld.

Waarom natuurlijke huidverzorging?
De natuur heeft veel goeds te bieden. Pure plantaardige oliën bevatten essentiële vetzuren en antioxidanten die de huid hydrateren, voeden en beschermen. De ingrediënten versterken en ondersteunen processen in de huid. Je huid herkent de natuurlijke samenstelling als ‘eigen’.

Waarom kiezen voor ABYSK?
De ingrediënten die we gebruiken zijn 100% van natuurlijke oorsprong en waar mogelijk biologisch. In onze producten zitten geen schadelijke chemicaliën, conserveringsmiddelen, kleur- en geurstoffen of andere chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor huid, gezondheid of natuur.

Voor onze cosmetica gebruiken we de kracht van natuurlijke actieve ingrediënten. Het geheim is een combinatie van pure Abessijnse olie, aangevuld met waardevolle plantaardige oliën en extracten. Slechts enkele, krachtige huid-identieke stoffen (opneembaar), die veilig en effectief zijn.

ABYSK producten zijn ontwikkeld om jouw huid de ultieme voeding te geven. Pure Skinfood!

✔︎ 100% Plantaardig
✔︎ 100% Dierproefvrij
✔︎ 100% Vegan
✔︎     0% Parfum
✔︎     0% Alcohol
✔︎     0% Parabenen
✔︎     0% Plastic inside
✔︎     0% Schadelijke stoffen voor de huid, je gezondheid of onze planeet

Producten bekijken

Even wennen
Soms is het even wennen om over te stappen op natuurlijke huidproducten omdat ze anders zijn dan je gewend bent. Geef je huid daar ook de tijd voor. Wanneer je de overstap maakt van synthetische naar natuurlijke producten, gaat de huid hard aan het werk voor je om de giftige laag chemicaliën (huidvreemde stoffen) op te ruimen, met als doel: een gezonde, stralende huid!

Natural Beauty
De huid is het grootste orgaan van je lichaam. Bij een volwassene is het oppervlak zo’n 1.5 tot 2.0 m2, afhankelijk van hoe groot dat je bent. Je huid heeft verschillende functies. Eén van de belangrijkste functies is je te beschermen tegen externe factoren. Denk aan bacteriën, wind, kou, zon etc.

Het is belangrijk om je huidbarrière in tact te houden om huidproblemen te voorkomen. Wees dus lief voor je huid en vermijd alle schadelijke stoffen die jouw huid irriteren. Je hebt één huid waar je hopelijk nog heel lang van mag genieten.

 

Nature has the power to regenerate, heal & grow.
Imagine that on your skin!

100% NATURAL

Wat maakt ons anders?

Clean Beauty

ABYSK behoort tot het Clean Beauty segment. Dit betekent dat onze producten vrij zijn van ingrediënten waarvan is aangetoond of vermoed wordt dat ze schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid of onze planeet.
Lees meer

Allergy Certified

ABYSK is gecertificeerd met een huidkeurmerk! Allergy Certified is een internationaal allergielabel en controleert ingrediënten niet alleen op allergenen, maar óók op mogelijke hormoonverstorende en kankerverwekkende stoffen.
Lees meer

Awardwinning

ABYSK heeft het afgelopen jaar de 2e prijs gewonnen tijdens de uitreiking van de Dutch Beauty Award in de categorie groene cosmetica. De Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland.
Lees meer
green and clean
✔︎ Clean Beauty skincare
dutch beauty award
✔︎ Dutch Beauty Award
cosmos approved
✔︎  EcoCert gecertificeerd
nature
✔︎ NaTrue Label
allergy certified
✔︎ Allergy Certified

Heb je een specifieke vraag over jouw huid?

ABYSK voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.
Laat je dus gerust adviseren. Neem contact op!

FOLLOW US @ABYSK voor musthave beautytips & tricks!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image