Skip to main content

ABYSK is een Nederlands clean beauty skincare merk. Maar wat betekent dat nu eigenlijk en waarom zou je überhaupt clean beauty producten gaan gebruiken? Clean beauty is voor iedereen die graag cosmetica gebruikt maar bezorgd is om wat er op de huid en in je lichaam terecht kan komen. Wat clean beauty betekent voor ABYSK en hoe wij hierin staan vertellen we je graag.

WAT IS CLEAN BEAUTY?
Clean beauty betekent ‘vrij van’, dit houdt in dat bepaalde stoffen niet voorkomen in cosmeticaproducten. Clean beauty producten worden gemaakt zonder ingrediënten waarvan is aangetoond of vermoed wordt dat ze schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid of onze planeet. Clean beauty producten zijn dierproefvrij en er zitten geen parabenen, siliconen, sulfaten, hormoonontregelaars of zelfs kankerverwekkende stoffen in.

ABYSK & CLEAN BEAUTY
De producten van ABYSK zijn vrij van deze schadelijke stoffen, maar bevatten ook geen parfum of alcohol, zijn vrij van conserveringsmiddelen, vulstoffen en is er geen water toegevoegd. De producten zijn op mensen getest en 100% vegan.

abysk natuurlijke huidverzorgingsproducten

Less is More
Maar wij willen meer en gaan nog een stapje verder. Ons doel is namelijk om met zo min mogelijk ingrediënten en producten de huid te geven wat ze écht nodig heeft. Dus geen overbodige en zinloze ingrediënten in onze cosmetica. Waarom iets toevoegen wat geen functie heeft?

Natuurlijke oorsprong
De natuur is onze bron en zorgvuldig selecteren wij werkstoffen vanuit de natuur die de huid hydrateren, voeden en beschermen. Maar, we zijn wel kritisch; niet alle natuurlijke ingrediënten zijn namelijk goed voor de huid. Zo worden er in onze producten geen natuurlijke geuroliën gebruikt omdat deze stoffen erg irriterend voor de huid kunnen zijn.

ECOCERT
De producten van ABYSK zijn geformuleerd met ECOCERT gecertificeerde Abyssinian olie, volgens de COSMOS-norm. Deze biologische olie is de basis en met enkele krachtige en werkzame stoffen hebben we effectieve producten gemaakt die veilig zijn voor huid, lichaam én milieu. Ze zijn bewust en zorgvuldig geproduceerd in Nederland en mogen het Allergy Certified keurmerk dragen.

ALLERGY CERTIFIED
De producten van ABYSK zijn gecertificeerd met het Allergy Certified keurmerk dat garandeert dat er geen bekende allergenen, hormoonontregelde stoffen of potentiële carcinogenen in de producten zitten.

naar Allergy Certified
allergy certified

DUTCH BEAUTY AWARD
Leuk weetje: ABYSK heeft een Dutch Beauty Award gewonnen in de categorie groene cosmetica. Wij zijn daar super trots op en het stimuleert ons nog meer om goede & veilige clean beauty producten te maken. Gewoon van Hollandse bodem!

Jury rapport DBA
dutch beauty award

      Clean Beauty by ABYSK:

  • Green | Clean | Sustainable
  • Allergy Certified & EcoCert Oil
  • Cruelty free & Vegan
  • Vrij van schadelijke & overbodige stoffen
  • Van natuurlijke oorsprong & allergeen vrij
  • In Nederland ontwikkeld & geproduceerd
  • Parfum & alcoholvrij
  • Recyclebare verpakkingen
  • Transparant

Nieuwsgierig naar onze clean beauty producten?

Klik hier!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image