OVER ONS

Abyssinian Skincare

Abysk Abyssinian Skincare biedt hoogwaardige kwaliteit verzorgingsproducten op basis van Abessijnse olie. Al onze producten worden gemaakt op basis van deze voedende olie en zorgen voor een gezonde en stralende huid.

Abysk Abyssinian Skincare is ontwikkeld door schoonheidsspecialist en Orthomoleculair Voedingsadviseur Erica van den Broek. "Met jarenlange ervaring in mijn eigen beautysalon heb ik gewerkt met talloze topmerken huidverzorgingsproducten. Hoe meer ik me verdiepte in de ingrediënten die gebruikt worden in huidverzorging, hoe meer ik erachter kwam dat veel van deze producten vol zitten met onnodige of zelfs schadelijke ingrediënten. Toen ik Abessijnse olie ontdekte, besloot ik zelf een lijn producten te ontwikkelen, die puur is met alleen maar natuurlijke, 100% plantaardige en werkzame ingrediënten".

Abessijnse olie voor een verzorgde en stralende huid

De Abessijnse olie die gebruikt wordt voor de producten van ABYSK is biologisch. De Crambe Abyssinica plant wordt gekweekt in Canada. Uit de zaadjes van de kleine bloemen wordt de olie gewonnen. De koudgeperste olie is gecertificeerd door ECOCERT, volgens de COSMOS norm.

Abyssinian Skincare
Abysk erica
abysk product set

Allergy Certified

AllergyCertified is een internationale organisatie die elk ingrediënt in een product onderzoekt en beoordeeld op mogelijke allergische reacties. De producten van ABYSK Abyssinian Skincare zijn onderzocht en hebben het huidallergie-keurmerk gekregen. Deze certificering bevestigt dat er geen allergenen maar ook géén hormoonverstorende en géén kankerverwekkende stoffen te vinden zijn in onze producten. ABYSK is geschikt voor alle huidtypen en kan zelfs gebruikt worden voor de meest gevoelige huid.

Bekijk producten
Allergy Certified

Clean Beauty

Ons belangrijkste ingrediënt voor al onze producten is Abessijnse olie. Deze olie is van nature rijk aan vitamines, mineralen en omega-vetzuren. Daar voegen we uitsluitend natuurlijke en werkzame ingrediënten aan toe. Abysk is vrij van overbodige ingrediënten die je huidbarrière kunnen beschadigen. Al onze producten worden geleverd in recyclebare verpakkingen.

ABYSK. All you need to glow.

Bestel ABYSK
Clean Beauty
abysk products