Skip to main content

ABYSK wint een Dutch Beauty Award

 

YES, we did it!

ABYSK heeft de 2e prijs gewonnen tijdens de uitreiking van de Dutch Beauty Award 2021 in de categorie groene cosmetica en daar zijn wij super trots op!

De Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland en wordt ieder jaar georganiseerd door de vakjury Experts of Beauty.

Vakjury De Experts of Beauty:

“Het zilver gaat naar een goed geformuleerde 100% natuurlijke productlijn, met als basis Abessijnse olie. Alle producten zijn makkelijk en zuinig in gebruik en bevatten geen overbodige en potentieel irriterende stoffen. Kortom: een aanrader voor de gevoelige huid. Met name de beschermende en verzachtende Abysk Facial Balm die ook bosbeszaad en squalaan bevat, heeft een uitgekiende formule”.

naar PRODUCTEN

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image