Skip to main content

ABYSK wint een Dutch Beauty Award

 

YES, we did it!

ABYSK heeft de 2e prijs gewonnen tijdens de uitreiking van de Dutch Beauty Award 2021 in de categorie groene cosmetica en daar zijn wij super trots op!

De Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland en wordt ieder jaar georganiseerd door de vakjury Experts of Beauty.

Vakjury De Experts of Beauty:

“Het zilver gaat naar een goed geformuleerde 100% natuurlijke productlijn, met als basis Abessijnse olie. Alle producten zijn makkelijk en zuinig in gebruik en bevatten geen overbodige en potentieel irriterende stoffen. Kortom: een aanrader voor de gevoelige huid. Met name de beschermende en verzachtende Abysk Facial Balm die ook bosbeszaad en squalaan bevat, heeft een uitgekiende formule”.

naar PRODUCTEN

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image