Skip to main content

ABYSK is 100% Natuurlijk en Vegan

Vaak wordt gedacht dat wanneer een product vegan is, het per definitie altijd natuurlijk of plantaardig is. Maar dat is niet zo. Er zijn vegan huidproducten waarin synthetische ingrediënten verwerkt zijn. Niet 100% natuurlijk dus. De bestanddelen van onze producten zijn wél van plantaardige oorsprong, 100%.

ABYSK bevat géén dierlijke en géén synthetische stoffen.

Inmiddels zijn we ons er al wel van bewust dat puurder en gezonder eten, voldoende water drinken en bewegen goed is voor de algehele gezondheid. Maar hoe zit dat met je huidverzorging? Weet jij wat je smeert? Onze huid neemt ± 60% van de producten op die we erop smeren. Dan zijn ingrediënten in een product best wel belangrijk vinden wij. Daarom gebruiken wij enkel plantaardige stoffen, 100% van natuurlijke oorsprong, 100% vegan, 0% rotzooi. Goed voor jouw huid, veilig voor je lijf en niet schadelijk voor ons milieu. Vegan producten bekijken

Wil je meer weten over alle voordelen van de Vegan huidverzorging van ABYSK? Wij hebben de 5 grootste voordelen voor jou op een rijtje gezet:

1) Dierproefvrij
Het is helemaal niet nodig om cosmetica op dieren te testen vinden wij. Onze producten worden in Nederland gemaakt en we testen ze op mensen met verschillende huidtypen.

2) Goed voor onze planeet
Ons milieu, daar zijn we zuinig op. De producten van ABYSK zijn zonder onnodige toevoegingen, watervrij en bevatten ook geen ingrediënten die schadelijk zijn voor het milieu. De flesjes zijn recyclebaar en worden niet verpakt in nutteloze omdoosjes.

3) Minder ingrediënten
Bij ABYSK gebruiken we alleen ingrediënten die echt nodig zijn voor de huid. Bij elk product wordt de volledige ingrediëntenlijst vermeld. Zo weet jij precies wat je op je huid smeert. Wel zo prettig toch? Een gezondere huid, met natuurlijke en werkzame ingrediënten die jouw huid hydrateert, voedt en beschermt.

VEGAN SKINCARE
VEGAN SKINCARE

4) Gezonde huid
Plantaardige ingrediënten werken hydraterend voor de huid. Ieder huidtype heeft vocht nodig of ze nu droog, gevoelig, of vet is. ABYSK Abyssinian olie zorgt voor een gezond huidbalans en is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor een vette of acné huid.  De olie zorgt ervoor dat de natuurlijke reflex om (te) veel olie aan te maken, stopt waardoor het zeer geschikt is voor een vette of acné huid.

5) Vetzuren, Vitamines en Antioxidanten
Waarom synthetische vitamines of antioxidanten toevoegen als de natuur ze ons ook kan geven? Dankbaar maken we gebruik van plantaardige ingrediënten, van nature bomvol vitamines en antioxidanten. Waaronder Abyssinian olie, hét belangrijkste ingrediënt in al onze producten, vol met omega vetzuren en vitamines


Heb je een specifieke vraag over jouw huid?

ABYSK voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.
Laat je dus gerust adviseren. Neem contact op!

FOLLOW US @ABYSK voor musthave beautytips & tricks!


green and clean
Green & Clean
VEGAN SKINCARE
Vegan Friendly
dutch beauty award
Award Winning
allergy certified
Allergy Certified

Natuurlijke vegan huidverzorgingsproducten voor ieder huidtype

Ben je op zoek naar een crème of olie voor je gezicht die precies bij jouw huidtype past? Onze producten zijn door hun natuurlijke ingrediënten geschikt voor alle huidtypes. Je kunt de producten van ABYSK gebruiken voor:

Pure producten zonder overbodige toevoegingen

ABYSK huidverzorgingsproducten zijn vegan en bestaan uitsluitend uit biologische ingrediënten. Dit zijn 100% puur werkzame ingrediënten zonder overbodige toevoegingen en ‘troep’ die de huid irriteert. Zo zijn onze producten vrij van geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine. Alle ABYSK-producten worden gemaakt op basis van Abessijne oliën en bevatten slechts een paar essentiële ingrediënten. Hierdoor wordt de de huid op natuurlijke wijze ondersteund. De actieve bestanddelen verlichten huidirritaties en voeden de huid intensief. Zo combineren we al het goede van de natuur met de verzorgende eigenschappen van Abessijne oliën. Het resultaat? Duurzame gezichtsoliën, balsems en crèmes van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek zelf de voordelen van ABYSK-producten!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons voor persoonlijk advies

Ga je de overstap maken naar een biologisch merk? ABYSK biedt natuurlijke en 100% vegan producten waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abessijnse olie. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image