Skip to main content

Antioxidanten zijn onmisbaar voor een stralende huid. Een egale, gezond uitziende huid kan niet zonder, want ze beschermen je (huid)cellen en vertragen het verouderingsproces.

Dat deze stoffen voor ons lichaam belangrijk zijn, is wel bekend. Ze worden aangeprezen om oxidatieve stress te verminderen door vrije radicalen te neutraliseren.

Maar werken antioxidanten van buitenaf aangebracht ook? Ja! Er is veel onderzoek naar gedaan en de uitkomst is positief: antioxidanten kunnen via de huid zelfs de bloedbaan bereiken.

Wat zijn antioxidanten?

Het zijn vitamines en mineralen die belangrijk zijn voor je gezondheid en huid. Het is een verzamelnaam voor alle stoffen die de vrije radicalen tegenhouden en daardoor geen schade kunnen toebrengen aan onze cellen. Anti = tegen, oxidant = oxideren.

Dit doen ze voor je huid

Het verouderingsproces wordt vertraagd en ze beschermen, herstellen en verstevigen de huid. Fijne lijntjes verminderen, maar ook de huidteint verbetert. Daarnaast helpen antioxidanten bij huidaandoeningen, zoals rosacea en acne.

Uit natuurlijke bron

Omdat plantaardige oliën niet alleen antioxidanten, maar ook vetzuren bevatten, is dit een gouden combinatie. Waarom? Omdat dit niet alleen het verouderingsproces vertraagd maar ook een kalmerende en ontstekingsremmende functie heeft.

De producten van ABYSK

Abysk Abyssinian olie bevat van nature antioxidanten en is dé basis van al onze producten. Hier voegen we enkele krachtige plantaardige oliën en extracten aan toe om elkaars werking te versterken. Meer niet! Geen additieven, geen vulmiddelen en geen stoffen die schadelijk zijn voor je huid, lichaam of onze natuur.

Bescherm jezelf optimaal

Antioxidanten reageren op zuurstof. Om onze producten zo goed mogelijk te beschermen, zijn ze verpakt in violet glas en luchtdichte flacons.

 • Facial Cleanser en Facial Balm: airless flacon.
  Het product wordt vanuit de bodem naar boven gepompt.
 • Facial Oil en Pure: violet glas.
  Violet glas filtert de schadelijke zonnestralen uit zonlicht.

Probeer onze natuurlijke producten

Het gebruik van ABYSK producten – de facial oil, cleanser en balm (dag- en nachtverzorging) –  zorgt voor een stralende huid. Wij gebruiken geen onnodige toevoegingen of irriterende stoffen die schadelijk zijn voor je huid, lichaam of het milieu. Probeer het en ervaar het zelf! Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@abysk.nl of vul ons contactformulier in.

Facial Cleanser

abysk facial cleanser
Een 'oil to milk' reiniger met antioxidanten van o.a. druivenpit olie en vitamine E.
Deze wil ik!

Facial Oil

Abysk facial oil
Een blend van 5 krachtige antioxidanten, met o.a. bosbessenpit olie en vitamine E.
Deze wil ik!

Facial Balm

Rijk aan antioxidanten, o.a. door planten stamcellen, bosbessenpit olie en vitamine E.
Deze wil ik!

Vraag gerust om persoonlijk advies

Iedere huid is anders. Dat weten wij bij ABYSK als geen ander. Mocht je dus behoefte hebben aan persoonlijk advies over de juiste producten, staan we voor je klaar. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@abysk.nl. Wij beantwoorden je vragen dan zo snel mogelijk

 

FOLLOW US @ABYSK voor musthave beautytips & tricks!

green and clean

✔︎  Clean beauty skincare

dutch beauty award

✔︎  2e prijs Dutch Beauty Award

cosmos approved

✔︎ EcoCert Abyssinian oil

nature

✔︎ NaTrue-label Abyssinian oil

allergy certified

✔︎ Allergy Certified Keurmerk


Eet antioxidanten

 • Groenten: brocoli, spinazie, boerenkool, bloemkool, spruitjes, bietjes, tomaten
 • Fruit: bosbessen, granaatappel, pruimen, bramen, frambozen, aardbeien
 • Peulvruchten: kikkererwten, linzen, kidneybonen, bruine/witte/zwarte bonen
 • Noten & zaden
 • Koffie en zwarte & groene thee
 • Pure chocolade

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image