Skip to main content

In de herfst kunnen huidklachten als eczeem, rosacea, acne of psoriasis verergeren. Maar waarom eigenlijk?

Dit komt o.a. omdat de huidbarrière het zwaar heeft gehad in de zomer. Zon, zee- en chloorwater maar ook airconditioning hebben de huidbarrière verstoord. Daarnaast staat de kachel weer wat vaker aan en maken we minder vitamine D aan; ook dat zijn directe gevolgen voor de huid.

Een verstoorde huidbarrière

Een beschadigde huidbarrière geeft bacteriën en schadelijke ingrediënten de kans om de huid binnen te dringen. Dit veroorzaakt immuunreacties die huidklachten veroorzaken.

Herstellen en voorbereiden

De herfst is een periode waarin de huid zich gaat herstellen en voorbereiden op de winter. Kies voor huidverzorging met ingrediënten die de huid helpen herstellen. Producten met barrièreherstellende en kalmerende stoffen om de huid weer in conditie te krijgen.

Barrièreherstellende ingrediënten

Als Abyssinian olie ergens in uitblinkt, dan is het wel dat het de huidbarrière zeer effectief versterkt. Dat komt doordat vetzuren een beschermend laagje op de huid leggen. Hierdoor wordt de huidbarrière sterker. Daarbij zorgt dit er ook voor dat de huid beter vocht kan vasthouden. Huidproblemen worden hierdoor verminderd en kan de huid zich goed herstellen.

green and clean

✔︎  Clean beauty skincare

dutch beauty award

✔︎  2e prijs Dutch Beauty Award

cosmos approved

✔︎ EcoCert Abyssinian oil

nature

✔︎ NaTrue-label Abyssinian oil

allergy certified

✔︎ Allergy Certified Keurmerk

ABYSK heeft de juiste producten voor jouw huid

 

Doordat onze producten zijn geformuleerd met barrièreherstellende en kalmerende stoffen, helpen ze je om de huid weer in conditie te krijgen.

Ze zijn op basis van biologische Abessijnse olie, met omega vetzuren, die zeer effectief zijn om de huidbarrière te versterken. Door deze vetzuren houden de vetmoleculen in je huid, veel beter water vast.

Al onze producten hebben deze basis van 100% werkzame ingrediënten. De unieke eigenschappen in jouw huid krijgen weer de goede balans.

Door onze producten te gebruiken profiteer je van:

 • Een goede huidbalans
 • Een gekalmeerde huid
 • Bescherming voor externe factoren

Tips op een rijtje

 • Smeer niet zomaar wat op je huid. Wees kritisch.
 • Gebruik niet teveel producten > het stapelen van verkeerde ingrediënten verzwakt de huidbarrière.
 • Gebruik producten die de huid voeden en beschermen.
 • Vermijd producten die voor driekwart gevuld zijn met water. Dit heeft een uitdrogend effect. Gebruik liever producten op oliebasis.
 • Vermijd producten met irriterende en schadelijke ingrediënten. Denk aan alcohol (uitgezonderd cetyl of cetearyl alcohol), parfum (synthetisch en natuurlijk), essentiële oliën of SLS (sodium lauryl sulphate).
 • Hydrateer je huid dagelijks met oliën die rijk zijn aan vetzuren.
 • Ga naar buiten! Gebrek aan vitamine D verergeren huidklachten.
 • Zet de verwarming niet te hoog. De lucht wordt droger in huis en je huid gevoeliger.
 • Via voeding wat extra antioxidanten innemen doet de huid goed.

Facial Oil

abysk facial oil
Gezichtsolie; rijk aan vetzuren. Ze houden de vochthuishouding van je huid op peil.
Deze wil ik!

Facial Cleanser

abysk facial cleanser
'Oil to milk' cleanser; maakt je huid mooi schoon zonder dat ze uitdroogt of beschadigd raakt.
Deze wil ik!

Facial Balm

abysck facial balm
Gezichtsbalsem; met vetzuren die ook van nature in je huid voorkomen, versterkt de huidbarrière.
Deze wil ik!

Vraag gerust om persoonlijk advies

Iedere huid is anders. Dat weten wij bij ABYSK als geen ander. Mocht je dus behoefte hebben aan persoonlijk advies over de juiste producten voor jouw huid, dan staan we voor je klaar. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@abysk.nl. Wij beantwoorden je vragen dan zo snel mogelijk.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image