Skip to main content
De gooi en eemlander logo
ijmijder courant logo
noordhollands dagblad logo

Geen dier hoeft er last van te hebben als jij je mooi wil maken

 

Een bijzonder merk is ook Abysk. Het hoofdingrediënt van de producten is Abessijnse olie, maar kent verder ook een opvallend korte ingrediëntenlijst. Altijd een goed teken.

Naast de cleanser kun je een face balm, een facial oil of facial pure gebruiken, even afhankelijk van waar je huid het meeste behoefte aan heeft. Het grappige is dat je eerst het gevoel hebt dat het heel vettig is voor je huid, maar al na enkele dagen zie je een enorm positief verschil.

Heel apart en erg fijn is de roller voor je lippen. Droge lippen zijn al heel snel verleden tijd.

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image