Skip to main content
De gooi en eemlander logo
ijmijder courant logo
noordhollands dagblad logo

Geen dier hoeft er last van te hebben als jij je mooi wil maken

 

Een bijzonder merk is ook Abysk. Het hoofdingrediënt van de producten is Abessijnse olie, maar kent verder ook een opvallend korte ingrediëntenlijst. Altijd een goed teken.

Naast de cleanser kun je een face balm, een facial oil of facial pure gebruiken, even afhankelijk van waar je huid het meeste behoefte aan heeft. Het grappige is dat je eerst het gevoel hebt dat het heel vettig is voor je huid, maar al na enkele dagen zie je een enorm positief verschil.

Heel apart en erg fijn is de roller voor je lippen. Droge lippen zijn al heel snel verleden tijd.

Natuurlijke vegan huidverzorgingsproducten voor ieder huidtype

Ben je op zoek naar een crème of olie voor je gezicht die precies bij jouw huidtype past? Onze producten zijn door hun natuurlijke ingrediënten geschikt voor alle huidtypes. Je kunt de producten van ABYSK gebruiken voor:

Pure producten zonder overbodige toevoegingen

ABYSK huidverzorgingsproducten zijn vegan en bestaan uitsluitend uit biologische ingrediënten. Dit zijn 100% puur werkzame ingrediënten zonder overbodige toevoegingen en ‘troep’ die de huid irriteert. Zo zijn onze producten vrij van geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine. Alle ABYSK-producten worden gemaakt op basis van Abessijne oliën en bevatten slechts een paar essentiële ingrediënten. Hierdoor wordt de de huid op natuurlijke wijze ondersteund. De actieve bestanddelen verlichten huidirritaties en voeden de huid intensief. Zo combineren we al het goede van de natuur met de verzorgende eigenschappen van Abessijne oliën. Het resultaat? Duurzame gezichtsoliën, balsems en crèmes van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek zelf de voordelen van ABYSK-producten!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons voor persoonlijk advies

Ga je de overstap maken naar een biologisch merk? ABYSK biedt natuurlijke en 100% vegan producten waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abessijnse olie. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image