Skip to main content
De gooi en eemlander logo
ijmijder courant logo
noordhollands dagblad logo

Geen dier hoeft er last van te hebben als jij je mooi wil maken

 

Een bijzonder merk is ook Abysk. Het hoofdingrediënt van de producten is Abessijnse olie, maar kent verder ook een opvallend korte ingrediëntenlijst. Altijd een goed teken.

Naast de cleanser kun je een face balm, een facial oil of facial pure gebruiken, even afhankelijk van waar je huid het meeste behoefte aan heeft. Het grappige is dat je eerst het gevoel hebt dat het heel vettig is voor je huid, maar al na enkele dagen zie je een enorm positief verschil.

Heel apart en erg fijn is de roller voor je lippen. Droge lippen zijn al heel snel verleden tijd.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image