Skip to main content

Een heerlijke detox smoothie vol met vitamines voor een mooie en stralende huid. Snel gemaakt en ook nog eens lekker én gezond!

 

Smoothie = Vitaminen boost
Het is niet voor iedereen eenvoudig om voldoende groenten en fruit binnen te krijgen. Een smoothie is makkelijk te maken en het helpt je om meer voedingsstoffen binnen te krijgen. Door groente en fruit in een smoothie te verwerken, is het makkelijker om er genoeg van binnen te krijgen. Niet alleen profiteer je van de voedingsstoffen maar ook van de vezels. Die zijn weer goed voor gezonde darmen. Een gezonde, groene smoothie is een goede manier om meer vitaminen en mineralen op te nemen.

Detox = Gifstoffen opruimen
Detoxen betekent gewoon ontgiften. Door regelmatig te detoxen ontdoe je jezelf dus van de aanwezige gifstoffen in je lichaam. Het voordeel hiervan is niet alleen dat je huid er veel mooier door wordt maar mentaal gaat het ook veel lekkerder.

Ontgiften = Mooiere huid
Dagelijks eten we voedsel wat bewerkt is en vol zit met suiker of andere troep. Deze gifstoffen worden door ons lichaam geabsorbeerd en opgeslagen in de organen. Teveel afvalstoffen kunnen allerlei gezondheidsproblemen veroorzaken zoals vermoeidheid, verzwakt immuunsysteem én een minder gezonde (stralende) huid.

Wat zijn de voordelen van een smoothie?
Door regelmatig een smoothie te nemen of liever nog een detox kuur, geef je jouw gezondheid een boost. Dit zijn de voordelen van een smoothie (detox kuur):

✔︎ Mooiere huid en gezond haar
✔︎ Boordevol voedingsstoffen
✔︎ Sterk immuunsysteem
✔︎ Helpt bij het reinigen van je lichaam
✔︎ Verbetert de algehele gezondheid
✔︎ Verbetert mentale focus
✔︎ Meer energie

woman drinkin spinazie smoothie
spinach and blueberries

Ingrediënten:
* 1 handvol spinazie
* 1 selderijstengel
* ½ avocado
* ¼ komkommer
* 1 kiwi
* ½ appel / bessen
* 2 takjes verse munt
* 1 citroen (sap)
* (Kokos) water

 

Bereidingswijze:
mix alle ingrediënten samen in de blender

 

Deze smoothie is rijk aan vitaminen, antioxidanten, vezels en andere gezonde voedingsstoffen die je lichaam een ontgiftende spoeling geven. Het water draagt weer bij aan de hydratatie van je lichaam en je stofwisseling.

 

Geniet ervan!

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image