Skip to main content
greenblush logo

Clean is bij ABYSK écht clean!

Wow! Wat een overzichtelijke ingrediëntenlijst! Hoe natuurlijk of clean wil je het hebben? Ik vind het een prettig idee dat de producten van Abysk geen overbodige stoffen bevatten. Het bevat enkel een handjevol plantaardige ingrediënten die je huid verzorgen. Less is more!

Abysk is een clean beauty merk uit Nederland. Het merk ontwikkelt verzorgingsproducten op basis van Abessijnse olie en voegt daar zo min mogelijk ingrediënten aan toe.

Clean is bij Abysk écht clean dus!

Lees meer

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image