Skip to main content

TULP Lifestyle Magazine | Herfst – Winter 2022

Laat de kou maar komen! Met Abysk natuurlijke gezichtsolie voor een frissere, jonger uitziende huid.

De Facial Oil is een blend van plantaardige oliën, boordevol natuurlijke antioxidanten en essentiële vetzuren om de huid te helpen voeden, herstellen en hydrateren. Ze beschermen je huid niet alleen tegen wind en kou, ze helpen ook de tekenen van huidveroudering te verminderen.

Winactie: 2x Facial Oil

MEER LEZEN

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image