Skip to main content

Met “Clean” wordt er bij ABYSK dan ook echt “Clean” bedoeld; dierproefvrij en geen parabenen, siliconen, sulfaten, alcohol, parfum, conserveringsmiddelen, vulstoffen, water, hormoonontregelaars of kankerverwekkende stoffen.

Alle producten zijn op mensen getest en 100% vegan. Een skincare lijn met zo min mogelijk ingrediënten, maar wel gevuld met goede werkstoffen.

MEER LEZEN

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image