Skip to main content

De Beautysalon | Nr 5  2021

 

ABYSK: 100% VEGAN EN NATUURLIJK

 

ABYSK IS EEN NEDERLANDS CLEAN BEAUTY MERK DAT TERUG GAAT NAAR DE BASIS VAN HUIDVERZORGING EN OP EEN NATUURLIJKE MANIER ZORGT VOOR DE HUID, DE BESCHERMLAAG VAN JE LICHAAM. DAAROM GAAT ABYSK UIT VAN WAT HET DICHTST BIJ JE HUID LIGT: OLIE.

Het belangrijkste ingrediënt van Abysk is Abyssinian oil die van nature rijk is aan vitamines, mineralen en omega vetzuren. Daar voegt Abysk enkele natuurlijke en werkzame ingrediënten aan toe. Meer heb je volgens het merk niet nodig om je huid te laten stralen. Abysk gebruikt geen parfum, essentiële oliën, conserveermiddelen, alcohol en water, is vegan, dierproefvrij en draagt het Allergy Certified keurmerk. Voor dit product won Abysk onlangs nog de tweede prijs tijdens de uitreiking van de Dutch Beauty Award in de categorie Groene Cosmetica.

abysk product set
ABYSSINIAN OIL

Abessijnse olie wordt koudgeperst uit de zaadjes van de Crambe Abyssinica, een oorspronkelijk Ethiopische plant die te herkennen is aan de witgele bloemen. De vruchten van deze planten groeien in trossen. Uit kleine zaadjes wordt via koude persing een geurloze, krachtige olie gewonnen. Deze plantaardige olie vormt de verzorgende basis voor Abysk en is ECOCERT Greenlife gecertificeerd volgens de COSMO-standaard.

Meer informatie: Abysk www.abysk.nl

6      D e  B e a u t y s a l o n     n r 5     2 0 2 1

Natuurlijke vegan huidverzorgingsproducten voor ieder huidtype

Ben je op zoek naar een crème of olie voor je gezicht die precies bij jouw huidtype past? Onze producten zijn door hun natuurlijke ingrediënten geschikt voor alle huidtypes. Je kunt de producten van ABYSK gebruiken voor:

Pure producten zonder overbodige toevoegingen

ABYSK huidverzorgingsproducten zijn vegan en bestaan uitsluitend uit biologische ingrediënten. Dit zijn 100% puur werkzame ingrediënten zonder overbodige toevoegingen en ‘troep’ die de huid irriteert. Zo zijn onze producten vrij van geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine. Alle ABYSK-producten worden gemaakt op basis van Abessijne oliën en bevatten slechts een paar essentiële ingrediënten. Hierdoor wordt de de huid op natuurlijke wijze ondersteund. De actieve bestanddelen verlichten huidirritaties en voeden de huid intensief. Zo combineren we al het goede van de natuur met de verzorgende eigenschappen van Abessijne oliën. Het resultaat? Duurzame gezichtsoliën, balsems en crèmes van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek zelf de voordelen van ABYSK-producten!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons voor persoonlijk advies

Ga je de overstap maken naar een biologisch merk? ABYSK biedt natuurlijke en 100% vegan producten waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abessijnse olie. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image