Skip to main content

De Beautysalon | Nr 5  2021

 

ABYSK: 100% VEGAN EN NATUURLIJK

 

ABYSK IS EEN NEDERLANDS CLEAN BEAUTY MERK DAT TERUG GAAT NAAR DE BASIS VAN HUIDVERZORGING EN OP EEN NATUURLIJKE MANIER ZORGT VOOR DE HUID, DE BESCHERMLAAG VAN JE LICHAAM. DAAROM GAAT ABYSK UIT VAN WAT HET DICHTST BIJ JE HUID LIGT: OLIE.

Het belangrijkste ingrediënt van Abysk is Abyssinian oil die van nature rijk is aan vitamines, mineralen en omega vetzuren. Daar voegt Abysk enkele natuurlijke en werkzame ingrediënten aan toe. Meer heb je volgens het merk niet nodig om je huid te laten stralen. Abysk gebruikt geen parfum, essentiële oliën, conserveermiddelen, alcohol en water, is vegan, dierproefvrij en draagt het Allergy Certified keurmerk. Voor dit product won Abysk onlangs nog de tweede prijs tijdens de uitreiking van de Dutch Beauty Award in de categorie Groene Cosmetica.

abysk product set
ABYSSINIAN OIL

Abessijnse olie wordt koudgeperst uit de zaadjes van de Crambe Abyssinica, een oorspronkelijk Ethiopische plant die te herkennen is aan de witgele bloemen. De vruchten van deze planten groeien in trossen. Uit kleine zaadjes wordt via koude persing een geurloze, krachtige olie gewonnen. Deze plantaardige olie vormt de verzorgende basis voor Abysk en is ECOCERT Greenlife gecertificeerd volgens de COSMO-standaard.

Meer informatie: Abysk www.abysk.nl

6      D e  B e a u t y s a l o n     n r 5     2 0 2 1

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image