Skip to main content

De Beautysalon | Nr 5  2021

 

ABYSK: 100% VEGAN EN NATUURLIJK

 

ABYSK IS EEN NEDERLANDS CLEAN BEAUTY MERK DAT TERUG GAAT NAAR DE BASIS VAN HUIDVERZORGING EN OP EEN NATUURLIJKE MANIER ZORGT VOOR DE HUID, DE BESCHERMLAAG VAN JE LICHAAM. DAAROM GAAT ABYSK UIT VAN WAT HET DICHTST BIJ JE HUID LIGT: OLIE.

Het belangrijkste ingrediënt van Abysk is Abyssinian oil die van nature rijk is aan vitamines, mineralen en omega vetzuren. Daar voegt Abysk enkele natuurlijke en werkzame ingrediënten aan toe. Meer heb je volgens het merk niet nodig om je huid te laten stralen. Abysk gebruikt geen parfum, essentiële oliën, conserveermiddelen, alcohol en water, is vegan, dierproefvrij en draagt het Allergy Certified keurmerk. Voor dit product won Abysk onlangs nog de tweede prijs tijdens de uitreiking van de Dutch Beauty Award in de categorie Groene Cosmetica.

abysk product set
ABYSSINIAN OIL

Abessijnse olie wordt koudgeperst uit de zaadjes van de Crambe Abyssinica, een oorspronkelijk Ethiopische plant die te herkennen is aan de witgele bloemen. De vruchten van deze planten groeien in trossen. Uit kleine zaadjes wordt via koude persing een geurloze, krachtige olie gewonnen. Deze plantaardige olie vormt de verzorgende basis voor Abysk en is ECOCERT Greenlife gecertificeerd volgens de COSMO-standaard.

Meer informatie: Abysk www.abysk.nl

6      D e  B e a u t y s a l o n     n r 5     2 0 2 1

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image