Skip to main content

Het is weer droge handen tijd!

Heb jij er ook last van? De lage luchtvochtigheid en het koude winterweer zijn helaas de boosdoener. Maar wat doe je eraan?

Wij delen graag een aantal hydratatie tips met jou, zodat je droge handen voorgoed vaarwel kunt zeggen! Hydrateer direct na het wassen je handen met ABYSK Facial Pure en gebruik Facial Balm als handmasker. BYE BYE DRY HANDS!

TIPS:

☞ Gebruik parfumvrije zeep om huidirritatie te voorkomen

☞ Was met lauwwarm water je handen in plaats van met warm water

☞ Dep je handen droog in plaats van ze droog te wrijven

☞ Breng Facial Pure direct aan op handen die nog licht vochtig zijn

☞ Gebruik Facial Balm als handmasker

Zijn je handen niet alleen droog maar heb je inmiddels ook al wat kloofjes en scheurtjes tussen je vingers en/of knokkels? Niet fijn! Om dat te voorkomen of te verhelpen hebben we nog meer tips voor je. Lees hier verder!

Heb je specifieke vragen of wil je een beauty advies? Neem contact op!

Natuurlijke vegan huidverzorgingsproducten voor ieder huidtype

Ben je op zoek naar een crème of olie voor je gezicht die precies bij jouw huidtype past? Onze producten zijn door hun natuurlijke ingrediënten geschikt voor alle huidtypes. Je kunt de producten van ABYSK gebruiken voor:

Pure producten zonder overbodige toevoegingen

ABYSK huidverzorgingsproducten zijn vegan en bestaan uitsluitend uit biologische ingrediënten. Dit zijn 100% puur werkzame ingrediënten zonder overbodige toevoegingen en ‘troep’ die de huid irriteert. Zo zijn onze producten vrij van geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine. Alle ABYSK-producten worden gemaakt op basis van Abessijne oliën en bevatten slechts een paar essentiële ingrediënten. Hierdoor wordt de de huid op natuurlijke wijze ondersteund. De actieve bestanddelen verlichten huidirritaties en voeden de huid intensief. Zo combineren we al het goede van de natuur met de verzorgende eigenschappen van Abessijne oliën. Het resultaat? Duurzame gezichtsoliën, balsems en crèmes van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek zelf de voordelen van ABYSK-producten!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons voor persoonlijk advies

Ga je de overstap maken naar een biologisch merk? ABYSK biedt natuurlijke en 100% vegan producten waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abessijnse olie. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image