Skip to main content

Het is weer droge handen tijd!

Heb jij er ook last van? De lage luchtvochtigheid en het koude winterweer zijn helaas de boosdoener. Maar wat doe je eraan?

Wij delen graag een aantal hydratatie tips met jou, zodat je droge handen voorgoed vaarwel kunt zeggen! Hydrateer direct na het wassen je handen met ABYSK Facial Pure en gebruik Facial Balm als handmasker. BYE BYE DRY HANDS!

TIPS:

☞ Gebruik parfumvrije zeep om huidirritatie te voorkomen

☞ Was met lauwwarm water je handen in plaats van met warm water

☞ Dep je handen droog in plaats van ze droog te wrijven

☞ Breng Facial Pure direct aan op handen die nog licht vochtig zijn

☞ Gebruik Facial Balm als handmasker

Zijn je handen niet alleen droog maar heb je inmiddels ook al wat kloofjes en scheurtjes tussen je vingers en/of knokkels? Niet fijn! Om dat te voorkomen of te verhelpen hebben we nog meer tips voor je. Lees hier verder!

Heb je specifieke vragen of wil je een beauty advies? Neem contact op!

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image