Skip to main content

Hands Up!

We weten inmiddels al niet meer beter. Wassen, wassen, wassen… van onze handen natuurlijk! Door de handen regelmatig en grondig te wassen, verkleinen we namelijk de kans dat we ziekteverwekkers via onze handen verspreiden en zo anderen ziek maken. Heb je nu na al die wasbeurten droge handen gekregen? Take care of your hands met ABYSK!

Wij delen graag een aantal hydratatie tips met jou, zodat je droge handen voorgoed vaarwel kunt zeggen! Naast wassen, wassen, wassen, gaan we dus ook hydrateren, hydrateren, hydrateren én wel met de ABYSK Facial Pure.

Waarom juist nu de ABYSK Facial Pure gebruiken voor je handen?

✔︎ Facial Pure bestaat uit 100% biologische Abyssinian olie en blinkt uit in het vasthouden van vocht

✔︎ Facial Pure zorgt voor een herstel van het beschermende ‘laagje vet’ op de huid van je handen die wordt aangetast door het vaak wassen

✔︎ Facial Pure kan in combinatie gebruikt worden met de Facial Balm voor optimale bescherming en hydratatie (denk aan de nacht)

✔︎ Facial Pure geeft verlichting bij huidirritaties en remt roodheid af

✔︎ Facial Pure wordt zeer snel door de huid opgenomen en trekt snel in, zodat je ook snel weer verder kunt met waar je mee bezig was

Dit product bestellen

Hoe gebruik ik de ABYSK Facial Pure in combinatie met het handen wassen?

✔︎ Gebruik parfumvrije zeep om huidirritatie te voorkomen. Ga voor LESS IS  MORE!

✔︎ Was met lauwwarm water je handen in plaats van met warm water

✔︎ Dep je handen droog in plaats van ze droog te wrijven

✔︎ Breng Facial Pure direct aan op handen die nog licht vochtig zijn

MEER LEZEN

Wat te doen bij extreem droge handen?

✔︎ Heb je last van een extreem droge huid? Gebruik de Facial Pure in combinatie met de Facial Balm als handmasker (gebruik hiervoor speciale handschoentjes) en laat het masker de gehele nacht intrekken.

✔︎ Hydrateren, hydrateren, hydrateren… dus blijf smeren! De Facial Pure zit in een gemakkelijke, luxe en mooie pompverpakking en kun je overal in huis neerzetten, zodat je het altijd ‘bij de hand’ hebt!

✔︎ Heb je ook wat kloofjes en scheurtjes tussen je vingers, knokkels etc.? Gebruik dan de Eye & Lip roller als SOS-stick in combinatie met de Facial Pure. Ook nog eens super makkelijk om on the go mee te nemen

Heb je specifieke vragen of wil je een beauty advies? Contact ons!

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image