Skip to main content

Hands Up!

We weten inmiddels al niet meer beter. Wassen, wassen, wassen… van onze handen natuurlijk! Door de handen regelmatig en grondig te wassen, verkleinen we namelijk de kans dat we ziekteverwekkers via onze handen verspreiden en zo anderen ziek maken. Heb je nu na al die wasbeurten droge handen gekregen? Take care of your hands met ABYSK!

Wij delen graag een aantal hydratatie tips met jou, zodat je droge handen voorgoed vaarwel kunt zeggen! Naast wassen, wassen, wassen, gaan we dus ook hydrateren, hydrateren, hydrateren én wel met de ABYSK Facial Pure.

Waarom juist nu de ABYSK Facial Pure gebruiken voor je handen?

✔︎ Facial Pure bestaat uit 100% biologische Abyssinian olie en blinkt uit in het vasthouden van vocht

✔︎ Facial Pure zorgt voor een herstel van het beschermende ‘laagje vet’ op de huid van je handen die wordt aangetast door het vaak wassen

✔︎ Facial Pure kan in combinatie gebruikt worden met de Facial Balm voor optimale bescherming en hydratatie (denk aan de nacht)

✔︎ Facial Pure geeft verlichting bij huidirritaties en remt roodheid af

✔︎ Facial Pure wordt zeer snel door de huid opgenomen en trekt snel in, zodat je ook snel weer verder kunt met waar je mee bezig was

Dit product bestellen

Hoe gebruik ik de ABYSK Facial Pure in combinatie met het handen wassen?

✔︎ Gebruik parfumvrije zeep om huidirritatie te voorkomen. Ga voor LESS IS  MORE!

✔︎ Was met lauwwarm water je handen in plaats van met warm water

✔︎ Dep je handen droog in plaats van ze droog te wrijven

✔︎ Breng Facial Pure direct aan op handen die nog licht vochtig zijn

MEER LEZEN

Wat te doen bij extreem droge handen?

✔︎ Heb je last van een extreem droge huid? Gebruik de Facial Pure in combinatie met de Facial Balm als handmasker (gebruik hiervoor speciale handschoentjes) en laat het masker de gehele nacht intrekken.

✔︎ Hydrateren, hydrateren, hydrateren… dus blijf smeren! De Facial Pure zit in een gemakkelijke, luxe en mooie pompverpakking en kun je overal in huis neerzetten, zodat je het altijd ‘bij de hand’ hebt!

✔︎ Heb je ook wat kloofjes en scheurtjes tussen je vingers, knokkels etc.? Gebruik dan de Eye & Lip roller als SOS-stick in combinatie met de Facial Pure. Ook nog eens super makkelijk om on the go mee te nemen

Heb je specifieke vragen of wil je een beauty advies? Contact ons!

Natuurlijke vegan huidverzorgingsproducten voor ieder huidtype

Ben je op zoek naar een crème of olie voor je gezicht die precies bij jouw huidtype past? Onze producten zijn door hun natuurlijke ingrediënten geschikt voor alle huidtypes. Je kunt de producten van ABYSK gebruiken voor:

Pure producten zonder overbodige toevoegingen

ABYSK huidverzorgingsproducten zijn vegan en bestaan uitsluitend uit biologische ingrediënten. Dit zijn 100% puur werkzame ingrediënten zonder overbodige toevoegingen en ‘troep’ die de huid irriteert. Zo zijn onze producten vrij van geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine. Alle ABYSK-producten worden gemaakt op basis van Abessijne oliën en bevatten slechts een paar essentiële ingrediënten. Hierdoor wordt de de huid op natuurlijke wijze ondersteund. De actieve bestanddelen verlichten huidirritaties en voeden de huid intensief. Zo combineren we al het goede van de natuur met de verzorgende eigenschappen van Abessijne oliën. Het resultaat? Duurzame gezichtsoliën, balsems en crèmes van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek zelf de voordelen van ABYSK-producten!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons voor persoonlijk advies

Ga je de overstap maken naar een biologisch merk? ABYSK biedt natuurlijke en 100% vegan producten waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abessijnse olie. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image