Skip to main content

Een echte aanrader!

Mijn eerste kennismaking met dit merk is top, ik ben er heel erg tevreden over!

Facial Cleanser

Abysk cleanser

“De textuur is heel fijn en geeft een mooi en comfortabel resultaat. Naast als reiniger kun je hem trouwens ook als scheergel gebruiken. Een dikke aanrader dus dit product!”

Facial Oil

“De Facial Oil voelt heel zacht aan op de huid en laat die mooie glow achter zonder plakkerig te zijn, helemaal top!!”

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image