Skip to main content
pinkit logo
Abysk skincare pink

Ik ben enthousiast… laaiend enthousiast!

Ik heb meerdere cleansers getest, maar dit is wel echt een toppertje! Mocht je net zoals mij een cleansing balm of cleansing oil regelmatig gebruiken, dan raad ik je dit product eens aan om te gebruiken.

De pompflacon (de verpakkingen van Abysk zijn recyclebaar) werkt hygiënisch en het product is ook nog eens zuinig in gebruik. Serieus ik kan nog wel even doorgaan over dit product, want ik ben enthousiast…laaiend enthousiast.

MEER LEZEN

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image