Skip to main content
pinkit logo
Abysk skincare pink

Ik ben enthousiast… laaiend enthousiast!

Ik heb meerdere cleansers getest, maar dit is wel echt een toppertje! Mocht je net zoals mij een cleansing balm of cleansing oil regelmatig gebruiken, dan raad ik je dit product eens aan om te gebruiken.

De pompflacon (de verpakkingen van Abysk zijn recyclebaar) werkt hygiënisch en het product is ook nog eens zuinig in gebruik. Serieus ik kan nog wel even doorgaan over dit product, want ik ben enthousiast…laaiend enthousiast.

MEER LEZEN

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image