Skip to main content

Facial Balm voor de koudere dagen
Santé magazine oktober 2021

abysk product

Romige balsem

Waarom je huid vaak droog is in de winter

“Wanneer het buiten koud is, maakt de huid minder lipiden aan. Deze huideigen vetten zorgen voor een gezonde huidbarrière en hebben een vochtvasthoudende werking. Hoe minder lipiden, hoe droger de huid.

Wind, regen en kou kunnen de huidbarrière beschadigen. Hierdoor ontsnapt vocht sneller uit de huid. Door goed te smeren met een beschermende en hydraterende crème houd je de huidbarrière sterk en droogt je huid minder uit”.

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image