Skip to main content

Hoe meer producten hoe beter? Inmiddels weten we wel beter!

Wat als je juist met minder ingrediënten en producten je huid toch alles zou kunnen geven waar ze behoefte aan heeft? Dat zou toch fantastisch zijn?
Wat als wij zeggen dat je een gezonde en stralende huid kunt krijgen zonder een huidverzorgingsroutine van ‘tig’ stappen te volgen?

Ja echt, dat kan! Ontdek hoe jouw huid, je portemonnee en onze planeet profiteren van minimalistische huidverzorgingsroutine.

Wat is Skin Minimalism?

Zoals de naam het eigenlijk al zegt, verwijst skin minimalism naar huidverzorging zonder al te veel ingrediënten en/of producten. Het vereenvoudigen van je skincare routine dus. Met minder meer bereiken is mogelijk zolang je maar de juiste ingrediënten/producten gebruikt. Bewust nadenken over wat je huid nu precies nodig heeft.

Waarom?

Oneindig veel ingrediënten en producten zijn helemaal niet goed voor de huid. Lange tijd waren we ervan overtuigd dat hoe meer individuele producten we gebruiken, elk een ander doel, hoe mooier onze huid wordt. Een badkamerkastje vol met potjes en flesjes, alles om de huid maar het beste te kunnen geven. Maar overvoeden van de huid kan meer schade opleveren dan dat het goed doet. Het ‘stapelen’ van te veel (foute) ingrediënten kan huidproblemen veroorzaken of zelfs huidveroudering versnellen.

Wat dan?

Houd je huidverzorgingsroutine simpel! Hoe meer producten en ingrediënten in je routine, hoe groter de kans op irritatie, toxiciteit, roodheid, gevoeligheid, verstopte poriën en een ontstoken huid. De vraag is dan waarom je zoveel producten zou willen gebruiken als het met minder ook kan!

Focus op essentie!

De meest essentiële stappen in je dagelijkse routine zijn reinigen, voeden en beschermen:

  1. Milde gezichtsreiniger
  2. Gezichtsolie of crème
  3. Zonnebrand.

Eén gezichtsreiniger is echt voldoende, mits je een goede hebt. Als dag- en nachtverzorging kun je een goede gezichtsolie of crème gebruiken. Als de producten mild en effectief genoeg zijn, kun je ze ook gebruiken voor de huid rondom de ogen, hals en decolleté.

Ga vooral ook niet scrubben omdat dit ‘moet’. Er zijn maar weinig huidjes die scrubben kunnen hebben. Wanneer je een droge, gevoelige huid of rosacea, eczeem maar ook een onzuivere of acne huid hebt, is scrubben niet verstandig. De huidbarrière is al aangetast en door te scrubben vererger je huidproblemen

De voordelen

  • Minder kans op huidirritatie
  • Tijd en geldbesparing
  • Multifunctioneel gebruik van producten
  • Minder afval
  • Duurzaam

Minder = meer met ABYSK

Met minder meer bereiken! Dat kan met onze multipurpose producten.

Facial Cleanser

Gebruik deze milde reiniger om gezicht schoon te maken maar ook als scheergel of als leave on masker.

Facial Oil

Gebruik als dag- en nachtverzorging en/of serum maar ook om oog make-up te verwijderen.

Facial Balm

Gebruik als dag- en nachtverzorging, aftershave balm, als basis onder make-up of tijdens wintersport.

Body Care

Gebruik als lichaamsverzorging, aftersun, voor droge plekjes in het gezicht of bij eczeem.
green and clean
✔︎  Clean beauty skincare
dutch beauty award
✔︎  2e prijs Dutch Beauty Award
cosmos approved
✔︎ EcoCert Abyssinian oil
nature
✔︎ NaTrue-label Abyssinian oil
allergy certified
✔︎ Allergy Certified Keurmerk

Heb je een specifieke vraag over jouw huid?

ABYSK voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.
Laat je dus gerust adviseren. Neem contact op!

 

FOLLOW US @ABYSK voor musthave beautytips & tricks!


Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image