Skip to main content

Voedingssupplementen voor een mooie huid?
Regelmatig krijg ik de vraag wat ik vind van voedingssupplementen. Werkt dit nou echt? Een volmondig JA! Gezonde voeding blijft natuurijk wel de basis, maar als aanvulling hierop kunnen nutricosmetics zeker bijdragen aan een gezonde en mooie huid! Gerichte voedingssupplementen kunnen je namelijk helpen om van binnenuit de huid te voeden. Je huid is een weerspiegeling van wat zich binnen in je lichaam afspeelt. Goede voeding is essentieel voor een gezonde en stralende huid, dat is een feit! Alleen lukt het niet altijd om dagelijks voldoende groenten en fruit te eten. Helemaal niet erg voor eventjes maar is jouw eetpatroon voor een langere tijd slecht dan krijg je onvoldoende vitaminen en mineralen binnen en bouw je tekorten op.

Tekorten
Ons lichaam kan simpelweg niet zonder vitaminen, mineralen, antioxidanten, aminozuren en enzymen. Al onze organen hebben voedingsstoffen nodig en de belangrijkste organen worden als eerste voorzien. Onze huid wordt als laatste in de rij bevoorraad met de voedingsstoffen die we binnenkrijgen. Eerst krijgen onze vitale organen, zoals de hersenen, het hart en de longen, de nodige vitaminen en mineralen. De huid, ons grootste orgaan, is dus pas als laatste aan de beurt. En dan maar hopen dat er nog wat overblijft…

Huidproblemen
Huidziekten duiden vaak op onderliggende gezondheidsproblemen; acne hangt vaak samen met een hormoondisbalans en er bestaat een verband tussen constitutioneel eczeem en voedselallergieën.

De conditie van je huid hangt dus af van de juiste huidverzorging maar ook van je voedings- en leefstijlkeuzes.

beautyfood

Beautyfood
Zorg voor voldoende beautyfood voor een innerlijke boost. Onder beautyfood verstaan we alle voedingsmiddelen waarvan aangetoond is, dat zij een positieve bijdrage leveren aan de huid.

Zorg dagelijks voor voldoende inname van vitamine A, B, C, D, E, antioxidanten, omega 3, eiwitten en magnesium als je een gezonde en stralende huid wilt behouden. Goede bron uit voeding: (blad)groenten, fruit, peulvruchten, plantenextracten zoals betacaroteen, lycopeen, blauwe bosbes, avocado, noten, zaden en pitten.

Lukt het je niet om iedere dag voldoende groenten en fruit binnen te krijgen probeer dan eens wat vaker een smoothie te maken. Op deze manier heb je snel en gemakkelijk je portie groenten en fruit binnen.

Collageen
Er zijn crèmes te verkrijgen met collageen. De vraag is alleen of collageen op deze manier ook daadwerkelijk wat doet voor de huid. Omdat collageen best groot is, wordt het niet door de huid opgenomen. Het komt de huidbarrière niet door en doet dus nauwelijks iets voor de huid.

Meer effect verkrijg je door een supplement met collageen te nemen. De onderste lagen van de huid worden gevoed en dat ga je zeker terug zien aan je huid. Vooralsnog is het belangrijk om je huid van buitenaf te voeden met producten waarvan je zeker weet dat het ook wat doet voor je huid. Huidproducten die de huid voeden en je barrièrefunctie beschermen. De producten van ABYSK helpen je hierbij.

abysk all products small image
beauty boost vegan


Voedingssupplementen
Voedingssupplementen bevatten bouwstoffen, vitamines, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid. Vooral in ons huidige drukke bestaan schiet het eten van voldoende groente en fruit, de voornaamste bron van vitamine C, er helaas nog wel eens bij in. Juist dan kan het nemen van een goed supplement een welkome aanvulling zijn. Het kan soms lastig zijn om een keuze te maken welk supplement nu het beste is voor jou. Laat je daarom altijd adviseren door een deskundige zodat je de juiste keuze kunt maken.

naar PRODUCTEN

Waarom collageen?
Chantal van Neovital: “Al na het 25ste levensjaar neemt de productie van collageen af. Dit betekent dat het bindweefsel minder stevig wordt, dat de huid minder stevig is en dat er rimpels ontstaan. Daarom is het belangrijk om een goede verzorging van binnenuit te nemen met bijvoorbeeld de Beauty Boost Vega.

Door hoge doseringen plantaardige collageen, hyaluron, aminozuren, biotine, vitamine E en verschillende vitamines B wordt de collageen aanmaak langzaam weer gestimuleerd van binnenuit. En dat alles van de beste natuurlijke plantenextracten die het dichtste bij ons lichaamseigen stof ligt. Na juist gebruik van het supplement zal de huid na 12 weken de opbouw van collageen op een geleidelijke manier gaan aanmaken. Een stralende huid, rimpels en pigmentvlekken vervagen maar ook je haren en nagels knappen er van op”.

Wil je meer weten over de supplementen van het Nederlandse merk Neovital, neem dan zeker eens een kijkje op hun website. Zij ontwikkelen en produceren 100% natuurlijk, vegan en allergeenvrije supplementen die de huid van binnenuit ondersteunen.

 

MEER LEZEN

Natuurlijke vegan huidverzorgingsproducten voor ieder huidtype

Ben je op zoek naar een crème of olie voor je gezicht die precies bij jouw huidtype past? Onze producten zijn door hun natuurlijke ingrediënten geschikt voor alle huidtypes. Je kunt de producten van ABYSK gebruiken voor:

Pure producten zonder overbodige toevoegingen

ABYSK huidverzorgingsproducten zijn vegan en bestaan uitsluitend uit biologische ingrediënten. Dit zijn 100% puur werkzame ingrediënten zonder overbodige toevoegingen en ‘troep’ die de huid irriteert. Zo zijn onze producten vrij van geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine. Alle ABYSK-producten worden gemaakt op basis van Abessijne oliën en bevatten slechts een paar essentiële ingrediënten. Hierdoor wordt de de huid op natuurlijke wijze ondersteund. De actieve bestanddelen verlichten huidirritaties en voeden de huid intensief. Zo combineren we al het goede van de natuur met de verzorgende eigenschappen van Abessijne oliën. Het resultaat? Duurzame gezichtsoliën, balsems en crèmes van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek zelf de voordelen van ABYSK-producten!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons voor persoonlijk advies

Ga je de overstap maken naar een biologisch merk? ABYSK biedt natuurlijke en 100% vegan producten waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abessijnse olie. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image