Skip to main content
Bij het gezondNU dikke zomernummer ontvang je een travel Eye & Lip roller t.w.v. € 9,95 cadeau.

Eye & Lip GezondNU

Als je nu het zomernummer van gezondNU bestelt ontvang je rond 24 juni a.s. je gezondNU en cadeau in de brievenbus. Wees er snel bij want op = op.

In het zomernummer van gezondNU krijg je een flinke portie inspiratie voorgeschoteld, waardoor deze zomer jouw gezondste ooit wordt. Van tips voor op je bord en fijne ontspanningsoefeningen tot hoe je met warmte dealt (weg met de airco!). Zo ga ook jij lekker de zomer in.

De roller is jouw ultieme zomervriend bij een droge huid: van ogen tot lippen. De roller met Abyssinian olie stimuleert de doorbloeding en ondersteunt een gladde huid met een gezonde glow en is honderd procent plantaardig en verpakt in een mooi hoesje.
naar gezondNu

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image