Skip to main content
Bij het gezondNU dikke zomernummer ontvang je een travel Eye & Lip roller t.w.v. € 9,95 cadeau.

Eye & Lip GezondNU

Als je nu het zomernummer van gezondNU bestelt ontvang je rond 24 juni a.s. je gezondNU en cadeau in de brievenbus. Wees er snel bij want op = op.

In het zomernummer van gezondNU krijg je een flinke portie inspiratie voorgeschoteld, waardoor deze zomer jouw gezondste ooit wordt. Van tips voor op je bord en fijne ontspanningsoefeningen tot hoe je met warmte dealt (weg met de airco!). Zo ga ook jij lekker de zomer in.

De roller is jouw ultieme zomervriend bij een droge huid: van ogen tot lippen. De roller met Abyssinian olie stimuleert de doorbloeding en ondersteunt een gladde huid met een gezonde glow en is honderd procent plantaardig en verpakt in een mooi hoesje.
naar gezondNu

Natuurlijke vegan huidverzorgingsproducten voor ieder huidtype

Ben je op zoek naar een crème of olie voor je gezicht die precies bij jouw huidtype past? Onze producten zijn door hun natuurlijke ingrediënten geschikt voor alle huidtypes. Je kunt de producten van ABYSK gebruiken voor:

Pure producten zonder overbodige toevoegingen

ABYSK huidverzorgingsproducten zijn vegan en bestaan uitsluitend uit biologische ingrediënten. Dit zijn 100% puur werkzame ingrediënten zonder overbodige toevoegingen en ‘troep’ die de huid irriteert. Zo zijn onze producten vrij van geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine. Alle ABYSK-producten worden gemaakt op basis van Abessijne oliën en bevatten slechts een paar essentiële ingrediënten. Hierdoor wordt de de huid op natuurlijke wijze ondersteund. De actieve bestanddelen verlichten huidirritaties en voeden de huid intensief. Zo combineren we al het goede van de natuur met de verzorgende eigenschappen van Abessijne oliën. Het resultaat? Duurzame gezichtsoliën, balsems en crèmes van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek zelf de voordelen van ABYSK-producten!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons voor persoonlijk advies

Ga je de overstap maken naar een biologisch merk? ABYSK biedt natuurlijke en 100% vegan producten waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abessijnse olie. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image