Skip to main content
Bij het gezondNU dikke zomernummer ontvang je een travel Eye & Lip roller t.w.v. € 9,95 cadeau.

Eye & Lip GezondNU

Als je nu het zomernummer van gezondNU bestelt ontvang je rond 24 juni a.s. je gezondNU en cadeau in de brievenbus. Wees er snel bij want op = op.

In het zomernummer van gezondNU krijg je een flinke portie inspiratie voorgeschoteld, waardoor deze zomer jouw gezondste ooit wordt. Van tips voor op je bord en fijne ontspanningsoefeningen tot hoe je met warmte dealt (weg met de airco!). Zo ga ook jij lekker de zomer in.

De roller is jouw ultieme zomervriend bij een droge huid: van ogen tot lippen. De roller met Abyssinian olie stimuleert de doorbloeding en ondersteunt een gladde huid met een gezonde glow en is honderd procent plantaardig en verpakt in een mooi hoesje.
naar gezondNu

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image