Skip to main content

JUST HYDRATE!

Heb je dat ook? Droge handen, statisch haar, trekkerige (gezichts)huid. Het vriest weer! En dat merken we dus ook aan onze huid. Niets zo fijn dus om je ‘winterhuid’ nu even extra te verzorgen en in de watten te leggen. ABYSK deelt graag een aantal beauty tips met jou, zodat je klaar bent voor de winter! Voorkom een droge en trekkerige huid en bescherm ze tegen wind en kou met de ABYSK Facial Oil.

Waarom juist nu de ABYSK Facial Oil gebruiken?

✓Facial Oil versterkt de huidbarrière en voorkomt vochtverlies uit de huid

✓ Facial Oil voor als je huid behoefte heeft aan intensief herstel

✓ Facial Oil als extra boost onder de Facial Balm voor optimale bescherming en hydratatie

✓ Facial Oil maakt je huid mooier, het versterkt de celdeling en elasticiteit van de huid

✓ Facial Oil biedt verlichting bij huidirritaties

Abysk Facial Oil bekijken

Hoe gebruik ik de ABYSK Facial Oil in de winter?

✓ Gebruik geen overbodige ingrediënten die je huid, juist in deze periode, nog meer kunnen aantasten. Ga dus voor LESS IS MORE! Verwerk de Facial Oil zowel in je ochtend als avond beauty routine en zorg voor extra hydratatie.

✓ Geef tijdens je mini facial at home extra aandacht aan wangen, neus en kin, omdat deze het in het geval van strenge vorst zwaar te verduren hebben.

✓ Douche niet te lang en niet te warm en gebruik de Facial Oil (ja, natuurlijk kun je deze ook voor je lichaam gebruiken) direct na het douchen op een nog vochtige huid.

✓ Je handen zijn extra gevoelig voor vrieskou, dus ook hier geldt: smeren, smeren, smeren! Vooral nu we onze handen ook extra vaak wassen is dit zeer belangrijk. Gebruik de Facial Oil als handmasker voor het slapen gaan. Je zal weer opstaan met poezelige handjes.

✓ Ga je op wintersport? De Facial Oil bevat geen water, dus bevriest niet en is hiermee een ideale basis voor een dagje in de sneeuw.

Heb je specifieke vragen of wil je een beauty advies?

Contact opnemen
Abysk facial oil

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image