Skip to main content
abysk dutchgigil in de media

Review producten

Afgelopen weekend konden jullie al het gesprek met Erica van het nieuwe skincare merk Abysk lezen en vandaag is het tijd voor de review van deze producten. Een merk dat volledig natuurlijk & plantaardig is.

Het belangrijkste ingrediënt van alle producten is de Abessijnse Olie en daar wordt zo weinig mogelijk aan toegevoegd.

Voor iedereen met een droge huid kan het juist top zijn om de producten samen te gebruiken.

Mijn huid ziet er stralend uit, oneffenheden zijn minder geworden en het voelt heerlijk gevoed “.

MEER LEZEN

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image