Huidverzorging zonder Parfum

Vaak wordt er parfum toegevoegd aan huidverzorgingsproducten. Bij Abysk vinden we dat dit niet nodig is. Huidverzorging zonder onnodige toevoegingen. Dus zonder parfum en andere toevoegingen.

Huidverzorging zonder parfum is namelijk beter voor de huid en helemaal puur natuur. En ook nog eens 100% Natuurlijk, en 100% Vegan.

Waarom huidverzorging zonder parfum?

Het is ontzettend belangrijk om goed te kijken naar de producten die je op je huid smeert. De huid is de barrière van je lichaam en die wil je niet te veel belasten. 60% van alles wat je op je huid smeert wordt opgenomen door je lichaam. Het is dus zonde om te veel onnodige stoffen op je huid te smeren.

Veel mensen zijn zelfs allergisch voor parfum. Dit kan zorgen voor veel huidproblemen.

abysk product set
abysk products

Parfum in huidverzorging

In veel huidverzorgingsproducten zit parfum. De reden hiervoor is om het lekker te laten ruiken. Parfum is een oplosmiddel waar geurstoffen zijn toegevoegd. Vaak is alcohol de basis hiervan.

Hoe herken je een product zonder parfum?

Er komen steeds meer parfumvrije producten op de markt. Maar helaas zijn dit er nog steeds te weinig vinden wij. Ben je op zoek naar parfumvrij huidverzorgingsproducten? Op de meeste producten staat het duidelijk op de verpakking als het parfumvrij is. Zo ook de producten van Abysk.

Allergisch voor parfum

Als je uitslag krijgt op de huid na contact met parfum is de kans groot dat je allergisch bent voor parfum. Je bent zeker niet de enige en er is een eenvoudige oplossing voor. Switch naar huidverzorging zonder alcohol. Allergievrij, dus zonder vervelende bijwerkingen.

Parfum in huidverzorging is natuurlijk voor niemand goed. Maar voor ongeveer 2% van de bevolking neemt het nog grotere problemen met zich mee, zij zijn namelijk allergisch voor parfum.

Als je allergisch bent voor parfum kan je veel last van je huid krijgen. Veel voorkomende allergische reactie zijn:

  • een jeukende huid
  • rode huid
  • schilfering
  • pukkels of blaasjes
  • eczeem

Heb jij één of meerdere van deze symptomen na het gebruik van huidverzorgingsproducten? Probeer dan Abysk, 100% natuurlijke huidverzorging.

Huidverzorgingsproducten van Abysk

Wil je huidverzorgingsproducten zonder alcohol? Bij Abysk hebben we alles voor een gezonde huid. Bekijk hieronder de verzorgingsproducten zonder alcohol.