Abysk, Vegan Huidverzorging

Vegan huidverzorging? Yes, Abysk! In normale huidverzorgingsproducten zitten veel toegevoegde chemicaliën, dat weet je waarschijnlijk wel. Maar wist je ook dat er in de meeste huidverzorgingsproducten dierlijke ingrediënten worden gebruikt? Bijenwas, lanoline, honing en collageen zijn veel gebruikte ingrediënten. Bij Abysk vinden we dat je ook een gezonde huid kan hebben zonder dierlijke ingrediënten. Abysk, Vegan verzorgingsproducten.

Natuurlijke vegan producten

Je huid is als een jas. Je jas beschermt je tegen allerlei invloeden van buitenaf, denk aan kou, hitte, virussen & bacteriën. Ontzettend belangrijk, daar wil je goed voor zorgen. Je wilt daarom alleen de beste producten voor je huid. Maar weet jij precies wat er in jou huidverzorging zit, bijvoorbeeld in jouw gezichtsbalm, cleanser en gezichtsolie?

Hoeveel chemicaliën zitten er in? Als jij kiest voor vegan verzorgingsproducten, dan kies je voor natuurlijke ingrediënten. Het is vriendelijker en gezonder voor je huid. Helemaal vegan en helemaal natuurlijk.

Abysk product set fruit

De voordelen van vegan skincare

Ben jij al overtuigd van Vegan skincare? Wij zeker wel! Wil je meer weten over alle voordelen van Vegan verzorgingsproducten? Wij hebben de 5 grootste voordelen voor jou op een rij gezet.

1.      Dierproefvrij

Onze producten worden in Nederland gemaakt. Het is gelukkig in ons land verboden om cosmetica op dieren te testen. Is ook niet nodig, de producten kunnen het beste op mensen worden getest. Maar helaas is dit niet in alle landen zo. In China bijvoorbeeld is het juist verplicht om cosmetica op dieren te testen. Producten afkomstig uit China mogen hier wel verkocht worden.

2.      Goed voor het milieu

Het milieu, daar zijn we zuinig op. Een gezondere wereld doordat er geen dierlijke producten worden gebruikt. Kies jij voor vegan? Dan ben jij dus goed voor onze wereld.

3.      Geen onnodige ingrediënten

Bij Abysk gebruiken we alleen de ingrediënten die echt nodig zijn. Zo weet jij wat je op je huid smeert. Een gezondere huid, met alleen het echt nodige.

4.      Vol met vitamines

Omdat we alleen natuurlijke ingrediënten gebruiken, ben jij verzekerd van huidverzorging vol met vitamines en mineralen. Rijk aan omega vetzuren voor een gezondere huid.

5.      Allergieën tegen gaan

Heb jij vaak last van allergische reacties op je huid? Met vegan huidverzorging heb je minder last van huidproblemen. Daarnaast zijn onze producten getest door Allergie Certified in Denemarken. De certificering geeft aan dat er geen allergenen te vinden zijn in onze producten. Wil je weten of het positieve gevolgen kan hebben voor jouw huid? Vraag advies aan onze huidexpert.

Vegan huidverzorgingsproducten van Abysk

Wil je de wereld van de vegan huidverzorging ontdekken? Bij Abysk hebben we alles voor een gezonde huid. Bekijk hieronder de veganistische verzorgingsproducten.