Natuurlijke huidverzorging

Abysk natuurlijke huidverzorging, voor een gezondere huid. Natuurlijke huidverzorgingsproducten maken een grote opmars. Steeds meer vrouwen kiezen voor natuurlijke producten. Helemaal terecht vinden wij! Bij Abysk ben je zeker van verzorgingsproducten van 100% natuurlijke ingrediënten en zelfs helemaal vegan! Het belangrijkste ingrediënt van Abysk is Abessijnse olie. Daar voegen we 5 tot 7 natuurlijke en werkzame ingrediënten aan toe. Meer niet. Maar het is zeker genoeg om jouw huid gezond te krijgen.

Natuurlijke producten

Alleen producten die echt uit de natuur komen. Ja echt, meer is niet nodig. In de natuur groeien namelijk veel planten die goed zijn voor de mens. Wij bij Abysk gebruiken voornamelijk de Crambe Abyssinica voor onze producten. Dit is een plant die oorspronkelijk uit Ethiopië komt. We halen hier de werkzame olie uit. Het is een krachtige beautyoil, rijk aan omega vetzuren, vitamines en mineralen. Deze olie is de basis van onze natuurlijke huidverzorgingsproducten.

abysk product scenic

Natuurlijke gezichtsverzorging

Je gezicht verdient enkel de beste verzorging, toch? Enkel de natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor jouw huid. Natuurlijke gezichtsverzorging zonder onnodige toevoegingen, irriterende of belastende ingrediënten. Geen chemicaliën en geen parabenen.

Vegan huidverzorgingsproducten van Abysk

In de producten van Abysk zit vooral Abessijnse olie. Olie die uit de Crambe Abyssinica wordt gehaald, helemaal natuurlijk dus. Maar ook Vegan! Hierbij voegen we enkel andere natuurlijke ingrediënten toe die echt goed zijn voor jouw huid.

Wil je de wereld van de vegan huidverzorging ontdekken? Bij Abysk hebben we alles voor een gezonde huid. Bekijk hieronder de natuurlijke verzorgingsproducten.