Skip to main content
Abysk eye roller beautytijd

“Ik vind deze roll-on applicator erg goed: hij verkoelt erg, vanwege het metalen balletje én doseert de olie heel fijn en dun op mijn huid. Ik gebruik de Eye & Lip roller nu zo’n 2 maanden elke ochtend rondom mijn ogen en lippen en ik vind het heerlijk spul. De olie is heel ‘licht’ waardoor hij eigenlijk meteen in is getrokken de seconde dat je hem ‘op je huid rolt’. Dit zou je niet verwachten van een olie product, ik niet althans. Maar omdat het een olie is, is het product dus wel érg voedend. Je hebt eigenlijk the best of both worlds: een heerlijk voedende olie die meteen intrekt. Waardoor je meteen door kunt met het eventuele aanbrengen van concealer / foundation / oog make-up.”

MEER LEZEN

Natuurlijke vegan huidverzorgingsproducten voor ieder huidtype

Ben je op zoek naar een crème of olie voor je gezicht die precies bij jouw huidtype past? Onze producten zijn door hun natuurlijke ingrediënten geschikt voor alle huidtypes. Je kunt de producten van ABYSK gebruiken voor:

Pure producten zonder overbodige toevoegingen

ABYSK huidverzorgingsproducten zijn vegan en bestaan uitsluitend uit biologische ingrediënten. Dit zijn 100% puur werkzame ingrediënten zonder overbodige toevoegingen en ‘troep’ die de huid irriteert. Zo zijn onze producten vrij van geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine. Alle ABYSK-producten worden gemaakt op basis van Abessijne oliën en bevatten slechts een paar essentiële ingrediënten. Hierdoor wordt de de huid op natuurlijke wijze ondersteund. De actieve bestanddelen verlichten huidirritaties en voeden de huid intensief. Zo combineren we al het goede van de natuur met de verzorgende eigenschappen van Abessijne oliën. Het resultaat? Duurzame gezichtsoliën, balsems en crèmes van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek zelf de voordelen van ABYSK-producten!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons voor persoonlijk advies

Ga je de overstap maken naar een biologisch merk? ABYSK biedt natuurlijke en 100% vegan producten waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abessijnse olie. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image