Skip to main content
Abysk eye roller beautytijd

“Ik vind deze roll-on applicator erg goed: hij verkoelt erg, vanwege het metalen balletje én doseert de olie heel fijn en dun op mijn huid. Ik gebruik de Eye & Lip roller nu zo’n 2 maanden elke ochtend rondom mijn ogen en lippen en ik vind het heerlijk spul. De olie is heel ‘licht’ waardoor hij eigenlijk meteen in is getrokken de seconde dat je hem ‘op je huid rolt’. Dit zou je niet verwachten van een olie product, ik niet althans. Maar omdat het een olie is, is het product dus wel érg voedend. Je hebt eigenlijk the best of both worlds: een heerlijk voedende olie die meteen intrekt. Waardoor je meteen door kunt met het eventuele aanbrengen van concealer / foundation / oog make-up.”

MEER LEZEN

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image