Skip to main content
freevol logo

Gezichtsverzorging met de weldaad van ABYSK!

Abysk summer style

Marieke: “Abysk Facial Balm en Eye- en Lip heb ik nu een aantal weken uitgeprobeerd.  Ik heb het idee dat mijn huid er zo goed uitziet en een oppepper na alle ellende van het afgelopen jaar kon het heel goed gebruiken. Ik vind sowieso als je die winter uitkomt, moet er even iets gebeuren! Voorlopig dus super blij! Ook de combinatie met Eye- en liproller is me enorm bevallen”.

MEER LEZEN

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image