Skip to main content
Abysk de beautysalon magazine

Een goede gezichtsolie is een must have voor iedere huid!

Ieder huidtype bestaat uit natuurlijke oliën. Zo droogt je huid niet uit en is de kans op huiduitslag minimaal.

Het kan voorkomen dat je wel eens last hebt van een droge huid, dit wordt veroorzaakt door klieren in je huid die te weinig olie produceren. Het kan ook voorkomen dat je klieren te veel olie produceren, hierdoor is de kans op een vette huid of puistjes groter.

Het is daarom erg belangrijk dat de natuurlijke oliën in de huid in evenwicht zijn.

MEER LEZEN

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image