Skip to main content
mirror logo
abysk product

Haal het beste uit je huid met de facial balm van het Nederlandse ABYSK. Deze balm zit vol antioxidanten en zuivere stamcellen extract van de Buddleja plant. Ervaar een intens gevoede huid die beschermd is tegen factoren van buitenaf die veroudering, uitdroging en irritaties kunnen uitlokken.

Beauty tip: Door de olieachtige textuur is deze balm ideaal te gebruiken in combinatie met de gua sha steen. Dit zorgt ervoor dat je de contouren van het gezicht nog meer kan shapen. Heerlijk om jezelf eens in de watten te leggen.

naar Mirror Mirror

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image