Skip to main content
Abysk beautysome
Abysk beautysome

Droge huid gehydrateerd!

In eerste instantie denk je dat een olie een vettige laag achter laat, maar dat is dus niet zo, het trekt best snel in en geeft een hele mooi glow op mijn huid.
De Abysk Facial Oil is ook heel prettig om je make-up eraf te halen, zelfs een waterproof mascara.

Maar ook als basis onder een make-up doet deze olie het heel prettig. Ik bracht nog een serum aan en een dagcrème en daarna mijn make-up en waar je normaal je foundation er al afdruipt bleef deze ondanks alle producten geweldig goed zitten!

MEER LEZEN

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image