Skip to main content

Wat een zalig product is dit!

Body Care is echt een multi inzetbaar product waar je huid sowieso blij van gaat worden.

Als ik naar mezelf kijk, dan werkt de crème heel goed op mijn enorm droge benen. Ik smeer ze ´s ochtends direct wanneer ik uit de douche kom in en mijn huid knapt daar meteen van op. Je hebt maar een heel klein beetje product nodig, het smeert gemakkelijk uit en je ziet direct een huid die er verzorgd, gevoed en licht glanzend uitziet. En niet te vettig en is geurloos. Doordat je zo weinig product nodig hebt, doe je enorm lang met deze pot. Ik smeer er overigens ook mijn ellebogen mee in en soms wat droge plekjes rondom mijn ogen.

Mijn man, die enorm last heeft van rosacea, smeert zijn schrale gezichtshuid er ook mee in.

En mijn dochter weet de pot inmiddels ook al goed te vinden. Zij heeft zeker nu in de herfst/winter veel last van eczeem op haar lichaam en deze Body Care herstelt haar huid en werkt verzachtend.

MEER LEZEN

Natuurlijke vegan huidverzorgingsproducten voor ieder huidtype

Ben je op zoek naar een crème of olie voor je gezicht die precies bij jouw huidtype past? Onze producten zijn door hun natuurlijke ingrediënten geschikt voor alle huidtypes. Je kunt de producten van ABYSK gebruiken voor:

Pure producten zonder overbodige toevoegingen

ABYSK huidverzorgingsproducten zijn vegan en bestaan uitsluitend uit biologische ingrediënten. Dit zijn 100% puur werkzame ingrediënten zonder overbodige toevoegingen en ‘troep’ die de huid irriteert. Zo zijn onze producten vrij van geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine. Alle ABYSK-producten worden gemaakt op basis van Abessijne oliën en bevatten slechts een paar essentiële ingrediënten. Hierdoor wordt de de huid op natuurlijke wijze ondersteund. De actieve bestanddelen verlichten huidirritaties en voeden de huid intensief. Zo combineren we al het goede van de natuur met de verzorgende eigenschappen van Abessijne oliën. Het resultaat? Duurzame gezichtsoliën, balsems en crèmes van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek zelf de voordelen van ABYSK-producten!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons voor persoonlijk advies

Ga je de overstap maken naar een biologisch merk? ABYSK biedt natuurlijke en 100% vegan producten waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abessijnse olie. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image