Skip to main content

Wat een zalig product is dit!

Body Care is echt een multi inzetbaar product waar je huid sowieso blij van gaat worden.

Als ik naar mezelf kijk, dan werkt de crème heel goed op mijn enorm droge benen. Ik smeer ze ´s ochtends direct wanneer ik uit de douche kom in en mijn huid knapt daar meteen van op. Je hebt maar een heel klein beetje product nodig, het smeert gemakkelijk uit en je ziet direct een huid die er verzorgd, gevoed en licht glanzend uitziet. En niet te vettig en is geurloos. Doordat je zo weinig product nodig hebt, doe je enorm lang met deze pot. Ik smeer er overigens ook mijn ellebogen mee in en soms wat droge plekjes rondom mijn ogen.

Mijn man, die enorm last heeft van rosacea, smeert zijn schrale gezichtshuid er ook mee in.

En mijn dochter weet de pot inmiddels ook al goed te vinden. Zij heeft zeker nu in de herfst/winter veel last van eczeem op haar lichaam en deze Body Care herstelt haar huid en werkt verzachtend.

MEER LEZEN

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image