Skip to main content

Spring is almost there!

YES, eindelijk! De dagen worden langer, de temperatuur gaat omhoog en we kunnen af en toe al genieten van het zonnetje. De lente is in aantocht! Ben jij er al klaar voor? En krijg jij al zin om jouw huid een boost te geven en spring-proof te maken? Of is het winterseizoen nog van je huid af te lezen? Niet zo vreemd want aan het begin van de lente is de huid wat droger dan normaal. Hoogste tijd om daar nu verandering in te brengen. Nu is het jouw tijd om te stralen! Maar hoe? ABYSK gaat je helpen.

Read your skin!
De conditie van je huid zegt veel over hoe het met je gaat, van binnen en van buiten. Droge plekjes of jeuk, puistjes of een vette T-zone; het zijn symptomen dat er iets niet in balans is. Probeer te achterhalen wat er niet goed gaat in je lichaam of met je huidconditie. Een gladde en goed gehydrateerde huid is wat we willen! We delen graag een aantal tips met je.

Abysk towel

1. Time to take care

Tijd om de grauwe en futloze huid een oppepper te geven. Verwen je huid, plan eens wat vaker een mini-facial voor jezelf in. Reinig de huid dagelijks grondig (en zorg dat onzuiverheden verdwijnen als sneeuw voor de zon, voorzie de dorstige huid van vocht en vetten door de hydraterende ABYSK Facial Oil of ABYSK Facial Pure te gebruiken (afhankelijk van waar jij en jouw huid behoefte aan heeft) in combinatie met de voedende ABYSK Facial Balm die je na het aanbrengen van de Facial Oil gebruikt. Gebruik hydraterende en voedende huidproducten en vermijd irriterende ingrediënten die huidproblemen kunnen uitlokken.

Producten bekijken

2. Take some beauty food

Een mooie huid komt voor een groot deel van binnenuit. Bladgroenten doen wonderen voor een gezonde huid, ze zitten namelijk vol met vitamine C, E, K en foliumzuur. Ze bevatten veel mineralen zoals ijzer, calcium en magnesium. Chlorofyl is een zeer krachtig antioxidant die veel voorkomt in bladgroenten, zoals bijvoorbeeld een paksoi. Antioxidanten zijn stoffen die onze cellen beschermen tegen vrije radicalen. Hierdoor zal onze huid minder snel verouderen en ziet ze er stralender uit. Zorg dus dat je voldoende beautyfood binnenkrijgt voor een innerlijke boost en vul dit aan met de vegan skincare producten van ABYSK zodat jij kunt stralen, natural beauty!

Erica vegetable
Abysk product with shoes

3. Stay Fit & Healthy

Bewegen is goed, supergoed zelfs! Voor je lichaam, voor je geest, voor je afweersysteem én voor je huid! Door regelmatig te bewegen zorg je namelijk voor een goede bloedcirculatie, en dat zorgt weer voor een strakkere en mooie huid. Vooral nu het zonnetje weer schijnt, maar we wel nog even moeten wachten voordat we weer met z’n allen kunnen gaan sporten, zijn er toch genoeg mogelijkheden. Dus hop, naar buiten en stay fit met ABYSK! Binnenkort delen wij tips om samen met jouw vriendin, moeder, zus aan de slag te gaan.

4. Just Hydrate

Drink water, je lichaam en huid heeft het nodig! Krijg je te weinig vocht binnen, dan kun je een droge, geïrriteerde huid krijgen. Door voldoende water te drinken blijft je huid in balans en elastisch. Vind je het lastig? Maak een kan met water aan met citroen of limoen voor een verfrissende smaak en zet deze in het zicht, zodat je steeds herinnerd wordt aan het hydratiemoment!

Abysk product mint tea

Heb jij een specifieke vraag? Erica is naast schoonheidsspecialiste ook Orthomoleculair Voedingsadviseur en kan je goed op weg helpen als je gewoon weer even aan de slag wilt met jouw dagelijkse beauty (food) routine.

Contact ons!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image