Skip to main content
Abysk products

Selfcare at home Beautyessentials voor dit moment

Niets fijner dan na een drukke werkweek jezelf te verwennen met heerlijke beautyessentials voor een spa@home. Ook je klant wil goed voor zichzelf zorgen. De behoefte aan verwenmomenten om jezelf te verzorgen en je gedachten af te leiden is groot. Adviseer je klant dan ook eens over de beautyessentials in de winkel, die ideaal zijn voor een me-timemoment. Verschillende merken springen met nieuwe lanceringen hier goed op in. Want wat denk je van een lekker voetenbad of hydraterende gezichtsverzorging? Met onderstaande producten kunnen wij niet wachten om zelf aan de slag te gaan!

MEER LEZEN

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image