Skip to main content

Wandelen voor een mooie huid!

Bewegen is goed, supergoed zelfs en hartstikke gezond! Voor je hart, bloedvaten, bloeddruk, botten, spieren, kraakbeen gewicht, geheugen, immuunsysteem én je huid! Door regelmatig te bewegen zorg je namelijk voor een goede bloedcirculatie en dat zorgt weer voor een strakke en mooie huid. Redenen genoeg om vandaag nog te beginnen. Dus hop, naar buiten!

Abysk product with shoes

Betere weerstand
Wandelen heeft een positief effect op allerlei processen in je lichaam. Hoe fitter je bent, hoe beter je weerstand is. Daarbij geeft zonlicht ons vitamine D wat een belangrijke rol speelt in ons immuunsysteem en het helpt de botten te versterken. Gezond van binnen is stralend van buiten! Wist je dat ABYSK skincare vegan is? Net als dat je bij de opbouw van je immuunsysteem de natuur nodig hebt, gebruiken wij de natuur ook als inspiratiebron voor onze huidverzorging. Perfect duo dus!

?  Betere doorbloeding en zuurstofopname
Met een stevige wandeling zet je letterlijk je lichaam in beweging en neemt de bloedstroom naar je huid toe. Hierdoor gaan de zweetklieren beter werken, afvalstoffen worden afgevoerd en je bevordert zo ook de zuurstofopname waardoor voedingsstoffen (uit voeding en huidverzorging) beter bij je huid komen met als resultaat een gezonde huid die klaar is voor jouw favoriete ABYSK skincare product.

Goed voor je figuur
Met een uur stevig wandelen kun je ± 240 kilocalorieën verbranden. Wandelen is goed voor de lijn; je lichaam reageert beter op insuline wat weer buikvet vermindert, je verbrand calorieën, spieren worden getraind en het zorgt voor sterke botten waardoor de kans op osteoporose of botontkalking verlaagd wordt. Bewegen geeft een strakke huid! Neem na de stevige wandeling nog wat extra tijd voor jezelf; masseer, na een warme douche, je benen en voer afvalstoffen af voor een nóg strakkere huid met ABYSK Pure Oil.

Facial Pure

?  Vermindert stress
Wandelen is niet alleen goed voor je fysieke toestand, maar ook voor je mentale. Het is namelijk heel effectief tegen stress doordat je het stresshormoon cortisol met lopen verlaagt. Tijdens het wandelen gaat er meer zuurstof naar je hoofd waardoor de hersenactiviteit gestimuleerd wordt wat ervoor zorgt dat stress en depressie vermindert. Minder stress geeft een mooiere huid! Less (stress) is more voor clean beauty brand ABYSK én voor jou als personal brand.

?  Beter slapen
Wanneer je hoofd nog te vol is met allerlei gebeurtenissen van de dag kan het zijn dat je daardoor slechter in slaap kan vallen of je wordt ’s nachts wakker van het piekeren. In het begin is de gedachtenstorm er nog wel maar na een tijdje doorstappen wordt het steeds rustiger in je hoofd. Je gaat heerlijk slapen en wordt uitgerust en fit wakker met een frisse huid! Vergeet voor een perfect resultaat niet de afvalstoffen van de dag én nacht voorgoed te verwijderen met de ABYSK Facial Cleanser, zowel voor als na het slapen.

Tip:
Zon, kou en wind drogen je huid uit. Facial Balm, Oil en Pure hydrateren en beschermen je huid. Vergeet ook niet om voldoende te drinken. Door stevig te wandelen verlies je vocht, ook wanneer het koud is, via je adem.

SHOP!

Natuurlijke vegan huidverzorgingsproducten voor ieder huidtype

Ben je op zoek naar een crème of olie voor je gezicht die precies bij jouw huidtype past? Onze producten zijn door hun natuurlijke ingrediënten geschikt voor alle huidtypes. Je kunt de producten van ABYSK gebruiken voor:

Pure producten zonder overbodige toevoegingen

ABYSK huidverzorgingsproducten zijn vegan en bestaan uitsluitend uit biologische ingrediënten. Dit zijn 100% puur werkzame ingrediënten zonder overbodige toevoegingen en ‘troep’ die de huid irriteert. Zo zijn onze producten vrij van geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine. Alle ABYSK-producten worden gemaakt op basis van Abessijne oliën en bevatten slechts een paar essentiële ingrediënten. Hierdoor wordt de de huid op natuurlijke wijze ondersteund. De actieve bestanddelen verlichten huidirritaties en voeden de huid intensief. Zo combineren we al het goede van de natuur met de verzorgende eigenschappen van Abessijne oliën. Het resultaat? Duurzame gezichtsoliën, balsems en crèmes van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek zelf de voordelen van ABYSK-producten!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons voor persoonlijk advies

Ga je de overstap maken naar een biologisch merk? ABYSK biedt natuurlijke en 100% vegan producten waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abessijnse olie. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image