Skip to main content

Water met een smaakje!

We hebben 4 recepten van fruitwaters om je lichaam gehydrateerd te houden. Makkelijk, lekker en snel gemaakt!

Iedereen weet dat voldoende water drinken belangrijk is. Voor de meeste mensen is water drinken geen probleem, maar misschien heb jij er wel moeite mee en lukt het je maar niet om 1,5 of 2 liter per dag weg te drinken. Toch is het belangrijk om voldoende water te drinken, vooral bij warme temperaturen omdat we dan veel meer transpireren en vocht verliezen.

Fruitwater

Gelukkig hoeft water drinken helemaal niet saai te zijn. Een simpel en lekker alternatief is om bijvoorbeeld citroen of limoen, munt of komkommer toe te voegen. Het is fris, gezond, laag in calorieën en ook nog eens heel makkelijk zelf te maken. Als je het vervolgens in een kan serveert ziet het er ook nog leuk uit.

Wij hebben 4 recepten van water met een smaakje voor je. Heerlijke dorstlessers voor tijdens de warme zomerdagen waarmee jij goed voor de dag kan komen. Water drinken is vanaf nu geen probleem meer! Met deze lekkere watertjes lukt het je gegarandeerd. Probeer ze uit!

kan munt water

Recept

Komkommer + watermeloen + munt
Komkommer in water is heerlijk, maar met watermeloen en munt er bij maak je het nog net wat lekkerder. Snij de watermeloen in blokjes, voeg muntblaadjes toe wat het extra verfrissend maakt.

Groene thee + gember + citroen
Groene thee is heerlijk wanneer het warm is, maar het kan zeker ook met koud water. De smaak heeft dan iets meer tijd nodig om in te trekken, maar je krijgt een heerlijk zacht drankje dat door de gember en citroen lekker fris blijft.

Recept

Grapefruit + citroen + limoen
Citrusfruit geeft veel smaak dus dat is altijd lekker om te gebruiken in water. Het is zuur en heerlijk verfrissend. Snij de vruchten in plakjes en voeg ze toe aan het water.

Kokos + ananas + limoen
Kokos, ananas en limoen geeft je water een tropische smaakje. Snij de limoen in plakjes, de ananas in blokjes en voeg een handje kokosvlokken toe aan een kan water. Zet in de koelkast en na een een uurtje trekken heb je een heerlijk tropisch drankje. Erg lekker bij warm weer.

Wat heb je nodig?
➤ Water
➤ Glazen kan, afsluitbaar
➤ Fruit, groenten, kruiden
➤ IJsblokjes

Bereiding
Schenk het water met flink wat ijs in een grote kan. Was de ingrediënten en voeg ze toe. Zet de kan in de koelkast.

Varieer
Eigenlijk kan alles wel. Maak er ééntje met blauwe bessen of snij een sinaasappel in plakjes en voeg het sap ervan toe. Garneer met takjes verse munt en voilà, weer een ander smaakje.

Voldoende water drinken gaat je zeker lukken met deze lekkere smaakjes. Enjoy!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image