Skip to main content

Margriet | januari 2022

KOM MAAR OP MET DIE KOU!

Focus op vocht en vet

abysk sfeer foto

Facial Pure → hydrateert, beschermt, kalmeert

✔︎ Rijk aan vetzuren, vitamines en mineralen
✔︎ Zorgt voor een beschermende huidbarrière
✔︎ Houdt het vocht vast in de huid

Waar je lichaam en handen enigszins kunt beschermen met kleding, is dat voor het gezicht niet mogelijk. De huid van ons gezicht wordt ‘s winters dan ook letterlijk blootgesteld aan gure wind, koude lucht, regen en sneeuw. Vandaar dat je huid dit jaargetijde een andere huidverzorgingsroutine en ook andere producten nodig heeft dan in de zomer.

Focus op vocht en vet en help je huid een handje met verzorgingsproducten die de huid ondersteunen, herstellen en revitaliseren, maar ook een beschermlaagje aanbrengen om verdamping van vocht te voorkomen.

Agressieve, uitdrogende ingrediënten laat je uiteraard links liggen en ook je gezicht wassen met te warm water is uit den boze.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image