Skip to main content

Margriet | januari 2022

KOM MAAR OP MET DIE KOU!

Focus op vocht en vet

abysk sfeer foto

Facial Pure → hydrateert, beschermt, kalmeert

✔︎ Rijk aan vetzuren, vitamines en mineralen
✔︎ Zorgt voor een beschermende huidbarrière
✔︎ Houdt het vocht vast in de huid

Waar je lichaam en handen enigszins kunt beschermen met kleding, is dat voor het gezicht niet mogelijk. De huid van ons gezicht wordt ‘s winters dan ook letterlijk blootgesteld aan gure wind, koude lucht, regen en sneeuw. Vandaar dat je huid dit jaargetijde een andere huidverzorgingsroutine en ook andere producten nodig heeft dan in de zomer.

Focus op vocht en vet en help je huid een handje met verzorgingsproducten die de huid ondersteunen, herstellen en revitaliseren, maar ook een beschermlaagje aanbrengen om verdamping van vocht te voorkomen.

Agressieve, uitdrogende ingrediënten laat je uiteraard links liggen en ook je gezicht wassen met te warm water is uit den boze.

Natuurlijke vegan huidverzorgingsproducten voor ieder huidtype

Ben je op zoek naar een crème of olie voor je gezicht die precies bij jouw huidtype past? Onze producten zijn door hun natuurlijke ingrediënten geschikt voor alle huidtypes. Je kunt de producten van ABYSK gebruiken voor:

Pure producten zonder overbodige toevoegingen

ABYSK huidverzorgingsproducten zijn vegan en bestaan uitsluitend uit biologische ingrediënten. Dit zijn 100% puur werkzame ingrediënten zonder overbodige toevoegingen en ‘troep’ die de huid irriteert. Zo zijn onze producten vrij van geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen en paraffine. Alle ABYSK-producten worden gemaakt op basis van Abessijne oliën en bevatten slechts een paar essentiële ingrediënten. Hierdoor wordt de de huid op natuurlijke wijze ondersteund. De actieve bestanddelen verlichten huidirritaties en voeden de huid intensief. Zo combineren we al het goede van de natuur met de verzorgende eigenschappen van Abessijne oliën. Het resultaat? Duurzame gezichtsoliën, balsems en crèmes van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek zelf de voordelen van ABYSK-producten!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons voor persoonlijk advies

Ga je de overstap maken naar een biologisch merk? ABYSK biedt natuurlijke en 100% vegan producten waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abessijnse olie. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image