Skip to main content

Margriet | januari 2022

KOM MAAR OP MET DIE KOU!

Focus op vocht en vet

abysk sfeer foto

Facial Pure → hydrateert, beschermt, kalmeert

✔︎ Rijk aan vetzuren, vitamines en mineralen
✔︎ Zorgt voor een beschermende huidbarrière
✔︎ Houdt het vocht vast in de huid

Waar je lichaam en handen enigszins kunt beschermen met kleding, is dat voor het gezicht niet mogelijk. De huid van ons gezicht wordt ‘s winters dan ook letterlijk blootgesteld aan gure wind, koude lucht, regen en sneeuw. Vandaar dat je huid dit jaargetijde een andere huidverzorgingsroutine en ook andere producten nodig heeft dan in de zomer.

Focus op vocht en vet en help je huid een handje met verzorgingsproducten die de huid ondersteunen, herstellen en revitaliseren, maar ook een beschermlaagje aanbrengen om verdamping van vocht te voorkomen.

Agressieve, uitdrogende ingrediënten laat je uiteraard links liggen en ook je gezicht wassen met te warm water is uit den boze.

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image