Skip to main content

Een fijne hydratatiebooster!

Dit is ook weer een olie welke uit maar 1 ingrediënt bestaat. Heel uniek voor de beautywereld, want normaal gesproken worden er allemaal toevoegingen aan gedaan.

abysk zazazoo oil
MEER LEZEN

Deze roller is zeker een musthave!

Een fijne roller die je eigenlijk altijd en overal mee naartoe kunt nemen. Rol over de huid rondom je ogen en eventuele wallen of vocht verdwijnen door het verkoelende effect van de roller.

abysk zazazoo eye lip roller
MEER LEZEN

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image