Skip to main content

Een fijne hydratatiebooster!

Dit is ook weer een olie welke uit maar 1 ingrediënt bestaat. Heel uniek voor de beautywereld, want normaal gesproken worden er allemaal toevoegingen aan gedaan.

abysk zazazoo oil
MEER LEZEN

Deze roller is zeker een musthave!

Een fijne roller die je eigenlijk altijd en overal mee naartoe kunt nemen. Rol over de huid rondom je ogen en eventuele wallen of vocht verdwijnen door het verkoelende effect van de roller.

abysk zazazoo eye lip roller
MEER LEZEN

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image