Skip to main content

BASED ON NATURE is een feelgood platform waar natuurlijke cosmetica en duurzaam leven samen komen.

Marije: “Trekt super snel in en laat geen vettig laagje achter. Met het pompje kun je de balm goed doseren. Qua structuur is deze Facial Balm neutraal, dat maakt dit product geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Daarnaast is het een fijne gedachte dat Facial Balm huidveroudering, irritatie en uitdroging tegen gaat. Deze balm is een aangename verrassing”.

Lees meer

Natuurlijke dierproefvrije merken zijn beter voor je huid én het milieu

Ben je op zoek een crème of olie voor je gezicht die perfect bij jouw huidtype past? Wij hebben producten voor diverse huidtypes en huidaandoeningen, zoals:

ABYSK is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Wij produceren dierproefvrij en voegen geen troep toe. De natuur heeft namelijk veel te veel te bieden en doet jouw huid geen kwaad. Probeer onze producten zelf en ontdek de voordelen van één van de beste dierproefvrije merken!

Vraag ons gerust eens om advies

Ga je de overstap maken naar dierproefvrije merken? Super! ABYSK is zo’n dierproefvrij en vegan merk waar je écht profijt van hebt. Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van Abyssinian olie. Als je voor een bedrag van minstens € 50,- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen via info@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image