Skip to main content
balm curavcious
Abysk curvacious

Een krachtig anti-age en intensief herstellend product in één!

Deze rijke balsem is eigenlijk een all-in-one product welke je echt eens een kans moet geven, zeker als je een rijpere en droge huid hebt. Je hebt er maar een heel klein beetje per keer van nodig, omdat het versmelt door de warmte van je huid, en is een krachtig anti-age en intensief herstellend product in één.

Deze balsem bevat slechts 7 ingrediënten; abessijnse olie, shea boter, abrikozenpitolie, squalaan, vitamine E, blauwe bosbessenpitolie en plantenstamcellen van de vlinderstruik. Een combinatie vol vitamines, omega vetzuren en antioxidanten die samen huidveroudering aanpakken en de huid verzachten, herstellen, beschermen en de huidbarrière versterken.

Een weldadig en 100% natuurlijk wellnessproduct om je huid mee te verwennen tijdens je avondroutine.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies

ABYSK biedt 100% natuurlijke en vegan producten zonder water waar je écht profijt van hebt. Ze zijn geschikt voor iedereen ongeacht huidtype of leeftijd en zelfs voor de meest gevoelige huid te gebruiken. Twijfel je welk product het meest geschikt is voor jou laat je dan gerust adviseren. Erica voorziet je graag van advies over passende huidverzorging.

Plaats je bestelling vandaag nog en ontdek de voordelen van de natuurlijke en multifunctionele producten van ABYSK. Bestel je voor een minimumbedrag van € 50,- dan is de verzending helemaal gratis! Heb je vragen? Stel ze door ons te mailen huidadvies@abysk.nl of door ons contactformulier in te vullen.

footer-image