Het reinigen van de huid met een Facial Cleanser

De eerste stap naar een stralende huid.

Een verontreinigde huid

Je huid wordt elke dag blootgesteld aan vervuiling. Zelfs al draag je geen make-up, er verzamelen zich elke dag bacteriën, fijnstof, uitlaatgassen, zweet en zonnebrand op je huid. Wist je dat deze vervuiling, wanneer het te lang op je huid blijft zitten, kan zorgen voor huidveroudering? Dat willen we natuurlijk zeker niet!

Gelukkig valt hier iets aan te doen. Maak je huid iedere dag schoon met een milde gezichtsreiniger/ cleanser. Ook als je geen make-up gebruikt.

Bekijk cleanser

Abysk Facial Cleanser

De Cleanser van Abysk reinigt diep en effectief zonder de huid uit te drogen. De Facial Cleanser is een gel die na aanbrengen verandert in een olie om vervolgens, door toevoeging van water, te veranderen in een melkachtige substantie. Door deze manier van reinigen verwijder je al het vuil uiterst mild en effectief, zonder de barrièrefunctie te verstoren. Na reiniging met de Facial Cleanser voelt de huid gehydrateerd aan.

De eerste stap naar een goed uitziende huid.

Waarom Abysk Facial Cleanser?

We legde al uit dat een verontreinigde huid voor huidveroudering kan zorgen. In de loop van de dag stapelen vuil, talg en dode huidcellen zich op. Maak je de huid niet schoon dan zal je huid er dof gaan uitzien.

Reinigen is dus essentieel voor een mooie stralende huid maar dat wil je natuurlijk wel op een milde manier doen, zonder agressieve ingrediënten zodat de huidbarrière intact blijft. Uniek aan de Abysk Facial Cleanser is dat het de huid reinigt én verzorgt! Elk ingrediënt is beoordeeld door de internationale organisatie Allergy Certified in Denemarken op mogelijke allergenen. Die zijn niet gevonden waardoor de Abysk Facial Cleanser het Huidallergie Keurmerk mag dragen.

De eerste stap naar een stralende huid.

Wil je advies voor jouw huid? Neem contact op en we adviseren je graag.