De voordelen van gezichtsolie.

Een badkamer zonder gezichtsolie? Bijna onmogelijk hé? Gezichtsolie is in bijna elk huis wel te vinden. Maar waarom is gezichtsolie zo belangrijk? Wij vertellen je waarom een gezichtsolie een Must-Have is voor iedere beautylover.

De voordelen van gezichtsolie

Ons lichaam maakt zelf elke dag weer nieuwe olie aan. Zo droogt je huid niet uit en is de kans op huiduitslag minimaal. Ook fijne lijntjes en zelfs diepere rimpels maken hierdoor minder snel kans. MAARR…… je raad het al. Naar mate je ouder wordt, neemt de productie van lichaamseigen oliën af. Een goede gezichtsolie zorgt voor de juiste hydratatie van de huid en beschermt ze tegen vervuiling van buitenaf. Gebruik jij al een gezichtsolie? Yes, je behoud veel langer een mooie strakke huid met een natuurlijke glow!

Ik heb een vette huid, is gezichtsolie wel goed voor mij?

Een opmerking die ik onterecht erg vaak hoor “ik heb een vette huid, dus gezichtsolie is niet goed voor mij”. Gezichtsolie is er voor ieder huidtype! Je huid gaat er niet extra van glimmen of je acne verergeren. Door je huid extra voeding (gezichtsolie) te geven zorg je er juist voor dat de natuurlijke reflex van je huid om extra olie aan te maken, stopt. Abessijnse olie is niet-comedogeen (verstopt de poriën niet) en helpt om de natuurlijke olie productie van de huid in balans te brengen en zorgt ervoor dat de huid minder gaat glimmen. Onze Facial Oil is geschikt voor ieder huidtype, wel zo makkelijk. Toch?

Wanneer kan ik gezichtsolie het beste gebruiken?

Om de huid optimaal te hydrateren breng je de gezichtsolie dagelijks aan. Heb je een huidtype dat neigt naar vet is enkel een gezichtsolie voldoende en vervangt je gezichtscrème. Is je huidtype juist droog of is de huidconditie (tijdelijk) vochtarm, dan adviseren wij om de Facial Oil als serum onder de Facial Balm in te zetten. Een gezichtsolie is veelzijdig in gebruik. Wist je dat je er ook alle oog make-up mee kunt verwijderen? Met één pompje op een vochtig/nat wattenschijfje haal je met gemak al je oog make-up eraf, zelfs waterproof mascara. Wil je meer weten?  Neem contact op met onze specialisten.