De voordelen van gezichtsolie

De gezichtsolie van Abysk

De kracht van de Facial Oil van Abysk komt van de natuurlijke producten die we gebruiken, waaronder de Abessijnse olie die al onze producten uniek maken. Wat dit product nog krachtiger maakt is de blauwe bessenolie en squalane die we toevoegen. Het product is een diep voedende gezichtsolie dat zorgt voor het vertragen van het verouderingsproces en helpt je huid te kalmeren, hydrateren en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De natuurlijke producten van de Facial Oil van Abysk geven je huid een frisse, egale en stralende uitstraling.

Waarom een gezichtsolie?

Ieder huidtype bestaat uit natuurlijke oliën. Zo droogt je huid niet uit en is de kans op huiduitslag minimaal. Het kan voorkomen dat je wel eens last hebt van een droge huid, dit wordt veroorzaakt door klieren in je huid die te weinig olie produceren, hierdoor is ook de kans op zichtbaarheid van rimpels groter. Het kan ook voorkomen dat je klieren te veel olie produceren, hierdoor is de kans op een vette huid of puistjes groter. Het is daarom erg belangrijk dat de natuurlijke oliën in de huid in evenwicht zijn. Of je nou een vette huid hebt of een droge huid, een gezichtsolie helpt je de balans en hydratatie van je huid te behouden en helpt je huid te herstellen.

Is de gezichtsolie van Abysk geschikt voor mijn huid?

Ben jij onzeker over het feit of je de Facial Oil van Abysk kunt gebruiken omdat je een onrustige huid hebt? Gezichtsolie is er juist voor ieder huidtype! We horen vaak: “Ik heb een vette huid, dus gezichtsolie is niet goed voor mij”. Maar door je huid extra voeding (gezichtsolie) te geven zorg je er juist voor dat de natuurlijke reflex van je huid om extra olie aan te maken, stopt. Abessijnse olie is niet-comedogeen (verstopt de poriën niet) en helpt om de natuurlijke olieproductie van de huid in balans te brengen én zorgt ervoor dat de huid minder gaat glimmen en acne niet verergert. De Facial Oil is geschikt voor elke huid, dus ook voor die van jou. Daarnaast bevat dit clean beauty product geen, alcohol en geur- en kleurstoffen, is het hypoallergeen en parabenenvrij, én bestaat het volledig uit natuurlijke en werkzame ingrediënten. Less is more!

Wanneer en hoe gebruik ik de Facial Oil?

De gezichtsolie is makkelijk te gebruiken. Om de huid optimaal te hydrateren breng je de gezichtsolie dagelijks, ’s ochtends en ’s avonds (één à twee pompjes) aan op de gereinigde huid. Om ervoor te zorgen dat de olie dieper in de huid trekt is het belangrijk om de olie met opwaartse bewegingen zachtjes in te masseren met je vingertoppen, hiermee stimuleer je de bloedsomloop.

Heb je een huidtype dat neigt naar vet is enkel een gezichtsolie voldoende en vervangt dit je gezichtscrème. Is je huidtype juist droog of is de huidconditie (tijdelijk) vochtarm, dan adviseren wij om de Facial Oil als serum onder de Facial Balm in te zetten. Een gezichtsolie is veelzijdig in gebruik. Wist je dat je er ook alle oog make-up mee kunt verwijderen? Met één pompje op een vochtig/nat wattenschijfje haal je met gemak al je oog make-up eraf, zelfs waterproof mascara. Wil je meer weten? Neem contact op met onze specialisten.

Neem contact op